Αναλαμβάνει δράση ο Κόκκαλης

Αναλαμβάνει δράση ο Κόκκαλης

Επέστρεψε, όπως αναμενόταν, την Πέμπτη το μεσημέρι από τις ΗΠΑ ο Σωκράτης Κόκκαλης και την Παρασκευή ή το Σάββατο προβλέπεται να πάει... αγριεμένος στου Ρέντη και να μιλήσει σε οξύ ύφος στους παίκτες του Ολυμπιακού

Στη Super League την Πέμπτη ο Σωκράτης Κόκκαλης
Επέστρεψε, όπως αναμενόταν, την Πέμπτη το μεσημέρι από τις ΗΠΑ ο Σωκράτης Κόκκαλης και την Παρασκευή ή το Σάββατο προβλέπεται να πάει... αγριεμένος στου Ρέντη και να μιλήσει σε οξύ ύφος στους παίκτες του Ολυμπιακού
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα θέσεις τους πάντες προ των ευθυνών τους, ενώ είναι αυτονόητο ότι θα ζητήσει -ή μάλλον θα απαιτήσει- τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και φυσικά θα τους τονίσει ότι ο ίδιος δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου και το ίδιο θέλει κι απ’ αυτούς..
Την Παρασκευή ο κ. Κόκκαλης είναι πιθανόν να περάσει και από τα γραφεία της ΠΑΕ για να συναντηθεί με τον γενικό διευθυντή, Γιάννη Χρυσικόπουλο για κάποια ενδεχόμενη μεταγραφική σύσκεψη.

Ο Μπελούτσι
Κλείσιμο
Στο μεταξύ, ο μάνατζερ του Φερνάντο Μπελούτσι, Αλμπέρτο Μέο, , σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πελάτης του να επιστρέψει στον Πειραιά:
«Είναι αλήθεια ότι ο Φερνάντο δεν περνάει την καλύτερη αγωνιστική του φάση στην Πορτογαλία. Με την απόκτηση του Ρούμπεν ίσως γίνει ακόμα πιο δύσκολο για τον Φερνάντο. Η αλήθεια είναι ότι νοσταλγεί την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Αν επιθυμούσε και ο Ολυμπιακός την επιστροφή του, νομίζω ότι θα μπορούσε να βρεθεί μια φόρμουλα για να έρθει δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Απ' ότι μαθαίνω, η ελληνική ομάδα θέλει έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του. Έχω την πρόθεση να μιλήσω με τον Ολυμπιακό για αυτό το θέμα. Να είστε βέβαιοι ότι αν υπάρξει αυτή η δυνατότητα της επιστροφής, έστω και ως δανεικός το καλοκαίρι, ο Φερνάντο θα τρελαθεί από την χαρά του. Έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα και αγαπάει τον Ολυμπιακό...».

Ο Καστίγιο
Την Πέμπτη εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες για την επιστροφή του Καστίγιο. Η Σαχτάρ επιβεβαίωσε και εγγράφως ότι ο παίκτης πωλείται και δεν παραχωρείται με τη μορφή του δανεισμού.
Αποδείχτηκε δηλαδή ότι ο Αχμέτοφ ήθελε εξ αρχής να κάνει... καψόνια στον παίκτη, αφού δεν έχει ξεπεράσει ότι σπατάλησε 18 εκ. ευρώ για την απόκτηση του...

Με Μέλμπεργκ
Στα αγωνιστικά, τέλος, οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το πρωί και το ευχάριστο για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είναι πως θα έχει στη διάθεση του τον Όλαφ Μέλμπεργκ -πυ ξεπέρασε το πρόβλημά του- για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Όσο για τον Κώστα Μήτρογλου, έκανε και πάλι) ατομικό πρόγραμμα και δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί την Κυριακή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης