Ευρωπαϊκά Κύπελλα: Ο Ιούλιος θα είναι πραγματικά… καυτός!

Ευρωπαϊκά Κύπελλα: Ο Ιούλιος θα είναι πραγματικά… καυτός!

Ο Πανιώνιος ανοίγει πρώτος το χορό των Ευρωπαϊκών συμμετοχών (14 Ιουλίου) κι οι υπόλοιπες τέσσερις Ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη από τις 28 Ιουλίου

Ευρωπαϊκά Κύπελλα: Ο Ιούλιος θα είναι πραγματικά… καυτός!
Την ώρα που η πλειοψηφία των Ελλήνων θα βρίσκεται σε κάποια παραλία οι ελληνικές ομάδες που κέρδισαν τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης περιόδου θα δίνουν καθοριστικές μάχες είτε για να ελπίζουν στην παρουσία τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ), είτε σε αυτούς του Europa League (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος).

Με εξαίρεση τον Πανιώνιο, οι παίκτες του οποίου ίσα, ίσα που θα προλάβουν να πάρουν λίγες ανάσες πριν ξεκινήσουν προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα στις 14 Ιουλίου, οι άλλες τέσσερις ομάδες θα ξεκινήσουν δύο εβδομάδες αργότερα.

Συγκεκριμένα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στις 26 ή 27 Ιουλίου, αλλά από εντελώς διαφορετικά μονοπάτια.

Οι ερυθρόλευκοι στην κλήρωση της 15ης Ιουλίου θα είναι στους ισχυρούς στο μονοπάτι των πρωταθλητών ενώ ο ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών (πρώτος αγώνας 26 ή 27 Ιουλίου, ρεβάνς 2 ή 3 Αυγούστου και για τους δύο).

Στο Europa League ο Πανιώνιος κάνει την αρχή με την συμμετοχή του στο 2ο προκριματικό γύρο. Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη στις 20 Ιουνίου και σ’ αυτή οι κυανέρυθροι θα είναι στους ισχυρούς ενώ ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 14 Ιουνίου και η ρεβάνς στις 21.
Κλείσιμο

Στον 3ο προκριματικό γύρο μπαίνουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός με την Ένωση στους αδύναμους και το τριφύλλι στους ισχυρούς στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου.
Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 28 Ιουλίου και η ρεβάνς στις 4 Αυγούστου.

Η κλήρωση για τα play off αμφότερων των διοργανώσεων θα διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου και οι αγώνες το τριήμερο 16-17-18 και 23-24-25 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης