Πανιώνιος – ΑΕΚ 1-0 (Τελικό)

Πανιώνιος – ΑΕΚ 1-0 (Τελικό)

Με γκολ του Μασούρα στο 41' ο Πανιώνιος πέτυχε το μοναδικό γκολ στη Νέα Σμύρνη και χάρισε στους κυανέρυθρους το μοναδικό τους τρίποντο στα πλέι οφ

Πανιώνιος – ΑΕΚ 1-0 (Τελικό)
Η ΑΕΚ απείλησε πρώτη, όμως ο Μασούρας προειδοποίησε στο 30' και στο 41' μετά το λάθος του Σοϊλέδη πέτυχε το γκολ για τον Πανιώνιο που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.gazzetta.gr
ΕΔΩ

Πρωταγωνιστής του αγώνα θα είναι ο εδώ και δέκα ημέρες «αποκλεισμένος» από τις δραστηριότητες του Πανιωνίου, Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος παραμονές διεξαγωγής της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ συμφώνησε με την ΑΕΚ αγνοώντας την επιθυμία του Πανιωνίου να πουληθεί στον Ολυμπιακό.

Στην Νέα Σμύρνη θεωρούν unfair την κίνηση της ΑΕΚ και έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να κλείσουν με νίκη τη χρονιά, η οποία ούτως ή άλλως ήταν απόλυτα πετυχημένη.

Κλείσιμο
Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ που στην επιστροφή της στη Superleague κατέκτησε το Κύπελλο, διεκδίκησε μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.

Κι οι δύο ομάδες (ιδιαίτερα η ΑΕΚ) θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρεται για δοκιμές.

Οι ενδεκάδες:
Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Βιγιάλμπα, Μασούρας, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν.

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Ζουκουλίνι,Κορδέρο, Πλατέλλας, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Αραβίδης

Η βαθμολογία των πλέι οφ
1.ΠΑΟΚ 11
2.Παναθηναϊκός 10
3.ΑΕΚ 9
4.Πανιώνιος 1

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης