Φωτογραφία: Αυτός είναι ένας από τους απαγωγείς του Πουλίδο

Φωτογραφία: Αυτός είναι ένας από τους απαγωγείς του Πουλίδο

Ο 38χρονος Ντάνιελ Ερνάντεζ Μοράλες συνελήφθη για την απαγωγή του επιθετικού του Ολυμπιακού

Φωτογραφία: Αυτός είναι ένας από τους απαγωγείς του Πουλίδο
Λίγες ημέρες μετά την περιπέτεια του επιθετικού του Ολυμπιακού, Αλαν Πουλίδο, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής ενώ βρισκόταν στο Μεξικό, στη δημοσιότητα δόθηκε μία φωτογραφία που φέρεται να απεικονίζει έναν από τους άνδρες που τον απήγαγαν.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters ένας από τους δράστες φέρεται να είναι ο 38χρονος Ντάνιελ Ερνάντεζ Μοράλες, ο οποίος απεικονίζεται τραυματισμένος και σε φορείο.

Σύμφωνα με αξιωματούχο ο ποδοσφαιριστής κατάφερε να δραπετεύσει σχεδόν 24 ώρες μετά την απαγωγή του, όταν γρονθοκόπησε τον φρουρό του, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, ο Πουλίδο πήρε το κινητό τηλέφωνο του απαγωγέα και κάλεσε την αστυνομία.

Ο εισαγγελέας του Μεξικού, Ισμαήλ Κουιντανίγια μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε πως μέσα σε λίγα λεπτά από την κλήση, στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις της Θιουδάδ Βικτώρια στην πολιτεία Ταμαουλίπας.

Ο Κουιντανίγια εξήγησε πως ο Πουλίδο γρονθοκόπησε τον απαγωγέα και «
Κλείσιμο
κάποια στιγμή μπόρεσε να τηλεφωνήσει».

Η μεξικανική αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο, έναν από τους έξι που εμπλέκονται και ανήκουν σε συμμορία, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν σχετίζονται με το καρτέλ ναρκωτικών Ζέτας που «διοικούν» την Ταμαουλίπας.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας, Εχίντιο Τόρε Κάντου, εμφανίστηκε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό δίνοντας συγχαρητήρια στις δυνάμεις ασφαλείας που απελευθέρωσαν τον Πουλίδο, ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών και της ψυχολογικής υποστήριξης από ειδικούς.

Ο 38χρονος δράστης μεταφέρεται με φορείο


Το σπίτι στο οποίο κρατούσαν όμηρο τον Πουλίδο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης