Σπανούλης: Ξεπερνά και τα όνειρά μου ό,τι καταφέραμε με τον Ολυμπιακό

Σπανούλης: Ξεπερνά και τα όνειρά μου ό,τι καταφέραμε με τον Ολυμπιακό

Ούτε ο ίδιος ο Βασίλης Σπανούλης περίμενε τόσες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό, όταν το 2010 φορούσε τη φανέλα του

Σπανούλης: Ξεπερνά και τα όνειρά μου ό,τι καταφέραμε με τον Ολυμπιακό
Πέρα από τις δικές του προσδοκίες και φιλοδοξίες ήταν για τον Βασίλη Σπανούλη όσα έχει καταφέρει και έχει ζήσει με τον Ολυμπιακό από τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα του. 

«Ξεπερνά και τα όνειρά μου. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έχουμε πάρει τρία πρωταθλήματα, δύο Ευρωλίγκες, ένα Διηπειρωτικό και ένα Κύπελλο, σε μια ομάδα που είχε 15 χρόνια να κατακτήσει πρωτάθλημα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι δουλεύουν για αυτή την ομάδα. Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να έρθουν αυτές οι επιτυχίες», δήλωσε στο κανάλι της ΚΑΕ. 

«Τέλος καλό, όλα καλά. Γράψαμε ιστορία σαν ομάδα. Πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα στην έδρα του Παναθηναϊκού, απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και σε συγκλονιστικά παιχνίδια. Μόνο περηφάνια και χαρά νιώθω αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε. 

Κλείσιμο
Όσο για το μεγάλο του τρίποντο, το περιέγραψε λες και δεν έκανε κάτι σπουδαίο. «Εντάξει, τίποτα… Έκανα ένα βηματάκι πίσω, σούταρα κι όταν παίρνω τέτοια σουτ έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Άμα δεν έχεις πίστη ότι μπορεί να το βάλεις, καλύτερα να μην το κάνεις». 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης