Απόφαση για προπονητή στην ΑΕΚ, αρέσει και ο Βίκτορ

Απόφαση για προπονητή στην ΑΕΚ, αρέσει και ο Βίκτορ

Μέσα στη μέρα η κρίσιμη επαφή Μελισσανίδη-Μπάγεβιτς για το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ. Προτάθηκε και αρέσει ο Βίκτορ, ανοιχτό του Χέμεθ

Απόφαση για προπονητή στην ΑΕΚ, αρέσει και ο Βίκτορ
Κρίσιμες είναι οι μέρες αυτές για την τελική επιλογή προπονητή στην ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ολοκλήρωσε χθες τις επαφές του κάνοντας ραντεβού-μετά τους Φινκ και Μοντανιέ-και με τον Μαρτίν Αρουαμπαρένα. Οι τρεις αυτοί προπονητές είναι οι επικρατέστεροι για να γίνει μεταξύ αυτών η τελική επιλογή, αλλά δεν αποκλείεται η έκπληξη. Ο Γερμανός τεχνικός έχει το «μείον» ότι δεσμεύεται ακόμη με την Αούστρια Βιέννης. 

Ήδη στην «Ένωση» προτάθηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ, που αποχώρησε από τη Λα Κορούνια. Ο άλλοτε συνεργάτης του Μίτσελ στον Ολυμπιακό και ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις με το έργο του στη Γαλικία και ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητές του. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να γίνει μια κρούση προς τον 40χρονο Ισπανό, ενώ παραμένει ανοιχτό, έστω και με λίγες πιθανότητες, το ζήτημα του Πάκο Χέμεθ. 

Ίσως και σήμερα αναμένεται να υπάρξει επαφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όταν ο τελευταίος επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ θα κάνει την τελική του εισήγηση και ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» αναμένεται να δώσει την έγκρισή του για να προχωρήσουν οι επαφές και να κλείσει το συντομότερο δυνατό το θέμα προπονητή, μιας και ο χρόνος πλέον πιέζει. 

Κλείσιμο
Οι μεταγραφικές υποθέσεις μπαίνουν για την ώρα στην αναμονή. Το ενδιαφέρον για τον Απόστολο Βέλλιο είναι δεδομένο και μάλιστα έχει γίνει σχετική κρούση στον Ηρακλή, ωστόσο μοιάζει δύσκολο να προχωρήσει περισσότερο η υπόθεση προτού προσληφθεί ο νέος προπονητής. Άλλωστε έχει ήδη αποκτηθεί ένας επιθετικός (Μπακασέτας) και θα ήταν… δεσμευτικό για το νέο προπονητή.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης