«Χρυσό» συμβόλαιο σε Φορτούνη με ρήτρα-μαμούθ

«Χρυσό» συμβόλαιο σε Φορτούνη με ρήτρα-μαμούθ

Προσεχώς θα ανανεωθεί η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Φορτούνη και πρόκειται να διπλασιαστούν οι αποδοχές του 23χρονου, ενώ θα μπει ρήτρα άνω των 20 εκατομμυρίων

«Χρυσό» συμβόλαιο σε Φορτούνη με ρήτρα-μαμούθ
Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι ο Κώστας Φορτούνης και ο Ολυμπιακός θα ανανεώσουν τις επόμενες ημέρες τη συνεργασία τους και τα ποσά που «παίζουν» για τη νέα συμφωνία είναι τρελά και ασυνήθιστα για συμβόλαιο Έλληνα παίκτη στο πρωτάθλημα της Super League. 

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2019 και αμείβεται με 400.000 ευρώ ετησίως, ενώ το νέο συμβόλαιο αναμένεται να έχει ισχύ μέχρι το 2020 ή το 2021 και πρόκειται να υπερδιπλασιαστούν οι αποδοχές, οι οποίες θα πλησιάζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, όπως αναφέρεται στη «Live Sport». Παράλληλα, θα μπει και ρήτρα αποδέσμευσης άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ και κοντά στα 25. Ωστόσο, αυτά τα νούμερα δεν έχουν «κλειδώσει» ακόμα και θα συμβεί από τις τελευταίες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές οι οποίες θα γίνουν προσεχώς. 

Φήμες ότι κλείνει ο Αντρέ Μάρτινς 

Κλείσιμο
Όπως μετέδωσε πορτογαλικός τηλεοπτικός σταθμός, ο Άντρε Μάρτινς, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, έρχεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι Πειραιώτες διαψεύδουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Στη φετινή σεζόν ο 26χρονος μέσος έκανε οκτώ εμφανίσεις με τα «λιοντάρια».

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης