ΝΒΑ: Οι Γουόριορς έκαναν την ανατροπή και είναι ξανά στους τελικούς

ΝΒΑ: Οι Γουόριορς έκαναν την ανατροπή και είναι ξανά στους τελικούς

Οι πρωταθλητές ολοκλήρωσαν την ανατροπή και νικώντας 96-88 την Οκλαχόμα έκαναν το 4-3 και συναντούν ξανά τους Καβαλίερς

ΝΒΑ: Οι Γουόριορς έκαναν την ανατροπή και είναι ξανά στους τελικούς
Σε θέση να υπερασπιστούν τον τίτλο τους βρίσκονται ξανά οι Γουόριορς. Οι πρωταθλητές ολοκλήρωσαν την ανατροπή και νικώντας 96-88 την Οκλαχόμα έκαναν το 4-3 και συναντούν ξανά τους Καβαλίερς. 

Η δέκατη ομάδα στην ιστορία των playoffs που επιστρέφει από το 1-3 έγιναν οι Γουόριορς. Οι πρωταθλητές, που πολλοί είχαν ξεγραμμένους, ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή και νικώντας 96-88 την Οκλαχόμα στην Oracle Arena έφτασαν και πάλι στους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσουν όπως και πέρσι τους Καβαλίερς. Η σειρά θα αρχίσει τα ξημερώματα της Παρασκευής από το Όκλαντ, με τους «πολεμιστές» να έχουν πλεονέκτημα έδρας. 

Ένα καταιγιστικό τρίτο δωδεκάλεπτο, με επί μέρους σκορ 29-12, έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Στιβ Κερ. Ο Στεφ Κάρι είχε 36 πόντους με 7/12 τρίποντα. Μάλιστα με 32 εύστοχα σουτ πίσω από τα 7,25μ. έκανε ρεκόρ για το ΝΒΑ σε μια σειρά επτά αγώνων. Ο Κλέι Τόμπσον ακολούθησε από κοντά με 21 πόντους και 6/11 τρίποντα. 

Στον αντίποδα, ο Κέβιν Ντουράντ είχε 27 πόντους με καλά ποσοστά (10/19 σουτ), αλλά όχι και την απαιτούμενη συμπαράσταση. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έμεινε στους 19 με 7/21 σουτ, ενώ πλην του Σερζ Ιμπάκα που πρόσθεσε άλλους 16 δεν υπήρχε βοήθεια από τους υπόλοιπους. 

Πηγή:
Κλείσιμο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης