Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είπα στον Διαμαντίδη να το ξανασκεφτεί»! (video)

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είπα στον Διαμαντίδη να το ξανασκεφτεί»! (video)

Ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης προς τον Δημήτρη Διαμαντίδη χαρακτήρισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος την επίσκεψή του στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είπα στον Διαμαντίδη να το ξανασκεφτεί»! (video)
Ακόμη και… προσευχές έκαναν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός την ώρα που ο Βασίλης Σπανούλης σηκωνόταν για το τρίποντο, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως στην επίσκεψή του στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού είπε στον Δημήτρη Διαμαντίδη να σκεφτεί ξανά την απόφασή του! 

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στην κάμερα της Nova οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός: 

Παναγιώτης Αγγελόπουλος:
Κλείσιμο
«Γράψαμε ιστορία σήμερα και είμαστε ευτυχισμένοι. Ο τρόπος μεγαλώνει την περηφάνια και τη χαρά μας. Ίσως είναι οι καλύτεροι τελικοί. Ο τρόπος που ισοφαρίζει ο Μάντζαρης, δεν έχει υπάρξει ξανά. Υπήρχαν στιγμές που πίστεψα ότι θα χάσουμε και άλλες πως κερδίσουμε». 

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήταν η δικαίωση μίας ζωής ολόκληρης. Πιστεύω πως έπρεπε να μπει αυτό το σουτ και γι' αυτό κάναμε την προσευχή μας. Τη στιγμή που μπήκε το σουτ, κάτι νιώσαμε και ψιθύρισα κάτι στο αυτί του Παναγιώτη». 

Π. Α.: «Εμείς παλεύουμε από το 2009 που πήραμε τις μετοχές και αυτό είναι μία δικαίωση. Κάναμε το back to back στην Ευρώπη το 2012 και το 2013, αλλά φέτος αποκλειστήκαμε νωρίς από την Ευρώπη. Αυτό το πρωτάθλημα, ο τρόπος που ήρθε, με έναν αντίπαλο που τα δίνει όλα και τον Διαμαντίδη στο τελευταίο της καριέρας του. Είναι στιγμές μοναδικές». 

Π.Α. Για το κλίμα των τελικών: «Δεν έχουμε παράπονο από την ατμόσφαιρα. Μεγάλο μέρος του γηπέδου χειροκρότησε τον Χάντερ, όταν σηκώθηκε μετά τον τραυματισμό του. Η ατμόσφαιρα ήταν όντως καλή. Μετά το τέλος του αγώνα, συνεχάρην τον Διαμαντίδη και τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ενώ μετά ήρθε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα αποδυτήρια. Είναι ένας αθλητικός πολιτισμός που δεν υπήρχε τα τελευταία χρόνια». 

Γ. Α. για το τι είπε στον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης. Τού είπαμε συγχαρητήρια και να ξανασκεφτεί την απόφασή του».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης