Δεν κατεβαίνουν οι 12 αν δεν συμφωνήσουν οι μεγάλοι!

Δεν κατεβαίνουν οι 12 αν δεν συμφωνήσουν οι μεγάλοι!

H σύσκεψη των 12 ομάδων της Superleague (εκτός Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) ολοκληρώθηκε και όπως προκύπτει, αποφασίστηκε να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα αν δεν συμφωνήσουν και οι μεγάλοι στις προτάσεις τους

Δεν κατεβαίνουν οι 12 αν δεν συμφωνήσουν οι μεγάλοι!
Κάτι παραπάνω από τέσσερις ώρες κράτησε η... ινκόγκνιτο σύσκεψη που είχαν οι 12 και αφορούσαν τις προτάσεις ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Εκεί συμφωνήθηκε ομόφωνα πως δεν θα κατέβει κανείς από τους 12 αν δεν συμφωνήσουν στις προτάσεις και οι μεγάλοι.

Μόνη εξαίρεση, για την ώρα, ο Ηρακλής η στάση του οποίου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Φαίνεται πως αρχικά ο «Γηραιός» συμφώνησε, όμως στη συνέχεια δεν ήταν απόλυτα σύμφωνος με αποτέλεσμα να μη δώσει μια ξεκάθαρη θέση.

Να θυμίσουμε πως οι βασικές απαιτήσεις των «12» (έχει συμφωνήσει σε αυτές και ο Ηρακλής) είναι να υπάρξει διαφορετική κατανομή των εσόδων, αλλά και η επαγγελματική διαιτησία. Παράλληλα, μετά την σημερινή συνάντηση, έχει συμφωνηθεί να υπάρξει κεντρικός χορηγός για τις φανέλες των 11, με βασικό κριτήριο την καλύτερη οικονομικά προσφορά. 

Κλείσιμο
Από την σύσκεψη απουσίαζαν οι ΠΑΣ και Ηρακλής, οι οποίοι όμως συμμετείχαν τηλεφωνικώς, όπως και η Καλλονή με τον Πανθρακικό που την νέα περίοδο δεν θα αγωνίζονται στην Σούπερ Λίγκα, αλλά στην Football League. Το gazzetta.gr ήταν το μόνο Μέσο που βρέθηκε εκεί και σε λίγο θα υπάρξουν και βίντεο από τη συνάντηση και όσα ειπώθηκαν.
Πηγή: www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης