Ρολάν Γκαρός: Η βροχή έφερε την αναβολή όλων των αγώνων

Ρολάν Γκαρός: Η βροχή έφερε την αναβολή όλων των αγώνων

Ο καιρός έκανε τα δικά του σήμερα στο Παρίσι με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί κανένας αγώνας από το τουρνουά - Υπάρχουν φόβοι ότι παρόμοιες συνθήκες θα επικρατούν και αύριο

Ρολάν Γκαρός: Η βροχή έφερε την αναβολή όλων των αγώνων
Η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε από νωρίς το πρωί το Παρίσι έκανε άνω κάτω και το τουρνουά τένις Ρολάν Γκαρός, καθώς η αρχική καθυστέρηση στην προγραμματισμένη έναρξη των αγώνων, μετατράπηκε σε οριστική αναβολή τους.

Η 9η ημέρα του τουρνουά έμελλε να μην διεξαχθεί πότε, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, καθώς το 2000 είχε αναβληθεί και πάλι λόγο βροχής η 2η ημέρα του τουρνουά (ενώ το 2012 είχε οδηγήσει σε διακοπή τον τελικό των ανδρών που ολοκληρώθηκε την επόμενη μέρα).

«Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν να αρχίσουν σήμερα τα παιχνίδια. Δεν θα διεξαχθεί κανένα ματς σήμερα και ζητάμε συγγνώμη γι' αυτήν την κατάσταση. Όλα τα παιχνίδια αναβάλλονται μέχρι αύριο» ανέφεραν στην ανακοίνωση τους οι διοργανωτές με την υποσημείωσε ότι οι θεατές μπορούν να καταθέσουν άμεσα αίτηση για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Κλείσιμο
Στο σημερινό πρόγραμμα υπήρχαν 10 αγώνες, μεταξύ των οποίων κι αυτοί των Νόβα Τζόκοβιτς (με τον Ισπανό Αγκούτ) και της Σερένα Γουίλιαμς (με την Ουκρανή Σβοτίλινα) που είναι Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η σημερινή αναβολή δημιουργεί ένα προβληματισμό για την ομαλή ολοκλήρωση του τουρνουά, ωστόσο τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για βροχές και κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης