Επαφή με Μπράμος η ΑΕΚ

Επαφή με Μπράμος η ΑΕΚ

Ο Μάικ Μπράμος είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση και πώς αυτή σχετίζεται με τον Μαλίκ Χέρστον

Επαφή με Μπράμος η ΑΕΚ
Το όνομα του Μάικ Μπράμος επανέρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Ο 29χρονος φόργουορντ μετά από μια χαμένη περσινή χρονιά λόγω τραυματισμού επέστρεψε φέτος σε πολύ καλό επίπεδο και βοήθησε τη Βενέτσια να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της ιταλικής λίγκας, όπου αποκλείστηκε χθες από την Αρμάνι (4-2). 

Η «Ένωση» έχει κάνει ήδη μια διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη που εκπροσωπείται από τον ίδιο ατζέντη με τον Μαλίκ Χέρστον. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και είναι δύσκολο (όχι απίθανο όμως) να αποκτηθεί ΚΑΙ ο Μπράμος, που μπορεί να παίξει και στο «2». 

O άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ολοκλήρωσε τη σεζόν με 9,1 πόντους (43,4% στα τρίποντα), 3,8 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 25,7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. 

Κλείσιμο
Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ αρέσουν ο Γιώργος Μπόγρης (που έκανε πολύ καλή σεζόν με την Μπιλμπάο), αλλά και ο Οκάρο Γουάιτ (που όμως φεύγοντας από τον Άρη έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων της Ευρωλίγκας). 


Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης