Ροντρίγκες: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Ροντρίγκες: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατάει την τύχη στα χέρια του και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League στάθηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ροντρίγκες: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»
Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατάει την τύχη στα χέρια του και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League στάθηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: 

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας. Κανείς δεν πίστευε ότι μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που έχουμε κάνει, γιατί στην αρχή ξεκινήσαμε με μηδέν βαθμούς και έχουμε καταφέρει να είμαστε πρώτοι. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας πλέον...». 

Κλείσιμο
Για το μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Παλεύουμε σαν ομάδα. Όλοι μαζί προσπαθούμε, δεν δεχόμαστε γκολ εύκολα. Είμαστε πολύ δυνατοί και "παλεύουμε" με μεγάλη συγκέντρωση. Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι και θα πάρουμε την πρωτιά». 

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Δεν κοιτάζω έτσι τις ομάδες, δεν πιστεύω στη τύχη. Σκέφτομαι αποκλειστικά το παιχνίδι. Είμαστε καλύτερη ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε».

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης