Μεξικανικά ΜΜΕ: «Επικοινώνησαν με την οικογένεια του Πουλίδο οι απαγωγείς»

Μεξικανικά ΜΜΕ: «Επικοινώνησαν με την οικογένεια του Πουλίδο οι απαγωγείς»

Ιστοσελίδα στο Μεξικό αναφέρει πως οι απαγωγείς του Άλαν Πουλίδο επικοινώνησαν με την οικογένεια του και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωσή του

Μεξικανικά ΜΜΕ: «Επικοινώνησαν με την οικογένεια του Πουλίδο οι απαγωγείς»
Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ την μεξικάνικης εφημερίδας «Impacto», η οποία επικαλείται πηγές κοντά στην οικογένεια του Άλαν Πουλίδο, οι απαγωγείς του 23χρονου ποδοσφαιριστή έκαναν την εμφάνιση τους.

Τα άτομα που απήγαγαν τον Μεξικανό φορ του Ολυμπιακού φέρονται να ήρθαν σε επαφή με την οικογένεια του, προκειμένου να ζητήσουν λύτρα για την απελευθέρωση του.

Όπως αναφέρεται, η Εισαγγελέας Ισμαέλ Ακόστα Κιντανίγια που συντονίζει τις προσπάθειες περιμένει να υπάρξει και νέα επαφή των απαγωγέων με την οικογένεια του παίκτη, έτσι ώστε να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις, ενώ εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τονίζεται πως ο Πουλίδο θα μπορέσει να επιστρέψει στους δικούς του σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Κλείσιμο
Βέβαια τη σχετική εξέλιξη θα πρέπει να επιβεβαιώσουν επίσημα και οι αρμόδιες αρχές, ενώ ο Ολυμπιακός από την πλευρά του παρακολουθεί με αμείωτη αγωνία την υπόθεση, με την ΠΑΕ να βρίσκεται σε συνεχείς επαφές, προκειμένου να ενημερώνεται διαρκώς για όποια νεότερη πληροφορία υπάρχει γύρω από το ζήτημα.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης