ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0 (τελικό)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0 (τελικό)

Χωρίς γκολ παραμένει το ντέρμπι των Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ - Από το 32' ο  ΠΑΟΚ παίζει με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Τζαβέλλας ο οποίος  ανέτρεψε τον Πέκχαρτ που έβγαινε μόνος με τον Γλύκο - Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε δοκάρι στο 11' με τον Ροντρίγκεζ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0 (τελικό)
Μία ακόμη υπέρβαση καλείται να κάνει η ΑΕΚ. Με νίκη απόψε απέναντι στον ΠΑΟΚ (20:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) οι «κιτρινόμαυροι» γίνονται το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση στα playoffs. 

Παρακολουθήστε ζωντανά την αναμέτρηση από το gazzetta.gr
εδώ

Οι παίκτες είναι εξουθενωμένοι, καθώς απόψε δίνουν το πέμπτο τους ματς μέσα σε 13 μέρες, αλλά άπαντες είναι αποφασισμένοι να βάλουν τα δυνατά τους για να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο, που θα φέρει την «Ένωση» στην πρώτη θέση και με απόλυτο έλεγχο της μοίρας της εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής, την Τρίτη με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. 
Κλείσιμο

Σύμμαχος των παικτών θα είναι και ο κόσμος, που αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν. Υπολογίζεται πως περισσότεροι από 20.000 θεατές θα είναι στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. 

Ο Νίκος Παναγιωτάρας, που θα καθίσει και πάλι στον πάγκο, έχει δύο πλην όμως πολύ σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει, καθώς εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Τζεμπούρ και ο ανέτοιμος Βάργκας. Ο υπηρεσιακός προπονητής δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Αν και δεν έγινε κάποια δοκιμή, το πιθανότερο είναι ο Αραβίδης να περάσει στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μπακάκη να παίρνει θέση δεξιού χαφ-εξτρέμ. 

Μια πιθανή σύνθεση είναι η εξής: Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπακάκης, Μπαρμπόσα και Αραβίδης.

Από την πλευρά του ο Δικέφαλος του Βορρά θα παλέψει για δύο αποτελέσματα ώστε να παραμείνει το απόλυτο αφεντικό για την πρώτη θέση των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» ολοκληρώθηκε χωρίς νέα προβλήματα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να βασίζεται στους παίκτες που έχουν κάνει εξαιρετική πορεία στους αγώνες κατάταξης. 

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Μαλεζά, Τζαβέλλα και Λέοβατς. 

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τζιόλης, με τους Χαρίση και Τσίμιροτ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ροντρίγκες, Μακ και Αθανασιάδης. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Κάτσε, Αντόνις και Μπερμπάτοφ. Εκτός έμειναν οι Πέλκας (τιμωρημένος), Ζάιρο, Μυστακίδης, Κωνσταντινίδης (Ανέτοιμοι) και ο Γκολάσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης