Σοκ στο ΝΒΑ! Νεκρός από πυροβολισμό ο Ντεζάν – Τζόουνς των Πέλικανς

Σοκ στο ΝΒΑ! Νεκρός από πυροβολισμό ο Ντεζάν – Τζόουνς των Πέλικανς

Ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ των Πέλικανς δολοφονήθηκε στη γενέτειρα του Ντάλας χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του

Σοκ στο ΝΒΑ! Νεκρός από πυροβολισμό ο Ντεζάν – Τζόουνς των Πέλικανς
Μια ακόμη τραγωδία χτύπησε το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ καθώς όπως έγινε γνωστό ο Μπράις Ντεζάν-Τζόουνς των Πέλικανς κατέληξε στο τραύμα από πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα κι έφυγε απ' τη ζωή σε ηλικία 24 ετών!

Ο σούτινγκ γκαρντ της ομάδος της Νέας Ορλεάνης βρισκόταν στη γενέτειρά του στο Ντάλας κι άγνωστο ακόμα πώς και γιατί δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιά κι αιμορράγησε μέχρι θανάτου.

Ο άτυχος νεαρός μόλις είχε ολοκληρώσει τον πρώτη χρονιά του στο ΝΒΑ με 14 συμμετοχές (5,6π., 3,4ρ., 1,1ασ., 0,7κλ., 0,1κοψ., 0,8λ. σε 19:53), πριν τεθεί εκτός δράσης με κάταγμα στον δεξί καρπό...

Κλείσιμο
«Με βαθιά θλίψη ο οργανισμός των Pelicans αναγνωρίζει το ξαφνικό θάνατο του Bryce Dejean-Jones. Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια αυτού του νεαρού ανθρώπου που είχε τόσο πολλά υποσχόμενο μέλλον μπροστά του. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι στην οικογένεια του Bryce, αυτή την δύσκολη ώρα», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση που έβγαλαν οι New Orleans Pelicans.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης