Ζιντάν: «Να φτάσεις στον τελικό χωρίς πόνο; Απλά δεν… υπάρχει»!

Ζιντάν: «Να φτάσεις στον τελικό χωρίς πόνο; Απλά δεν… υπάρχει»!

Στην πορεία της Ρεάλ μέχρι το Μιλάνο αναφέρθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν - Δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για το πώς θα «χτυπήσει» την Ατλέτικο - Τι είπε για την συμμετοχή του Ρονάλντο στο μεγάλο ματς...

Ζιντάν: «Να φτάσεις στον τελικό χωρίς πόνο; Απλά δεν… υπάρχει»!
Σίγουρος για τον εαυτό του, αλλά και για την προετοιμασία της Ρεάλ πριν τον μεγάλο τελικό κόντρα στην Ατλέτικο εμφανίστηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου, μίλησε για την πορεία της ομάδας του μέχρι το αυριανό ματς στο Μιλάνο, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για τα αγωνιστικά σχέδιά του. Παράλληλα, δήλωσε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει, ενώ τόνισε πως δεν νιώθει μειονεκτικά απέναντι στον Ντιέγκο Σιμεόνε. 

Αναλυτικά τα κυριότερα αποσπάσματα: 
Για την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο:
«Πιστεύω ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι με τη Σίτι, είναι στο 100% και έχει μπροστά του έναν τελικό. Αν είσαι «ok» παίζεις»! 
Κλείσιμο

Για το αν ξεχωρίζει κάτι από την Ατλέτικο:
«Δε νομίζω πως πρέπει να σταθώ σε έναν συγκεκριμένο παίκτη. Θα είμαστε αντιμέτωποι 23 εναντίον 23 και θα είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο λεπτό». 

Για το ματς και για το αν νιώθει μειονεκτικά απέναντι στον Σιμεόνε: «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά έχουμε προετοιμαστεί σωστά. Είχαμε 15 μέρες μπροστά μας και οι παίκτες μου ανυπομονούν για αυτό το παιχνίδι. Δεν νιώθω διαφορετικός. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ζω έντονα ό,τι συμβαίνει. Το να φτάσει στον τελικό δεν είναι εύκολο». 

Για το αν θα το πίστευε αν του έλεγαν πριν έξι μήνες πως θα βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ στον τελικό: «Έχουμε δουλέψει σκληρά, όπως εμείς έτσι και η Ατλέτικο. Αξίζαμε να βρισκόμαστε και οι δύο ομάδες εδώ. Είμαι χαρούμενος που θα πάρουμε μέρος στον τελικό, αλλά να ξέρετε πως υποφέραμε. Το να φτάσεις στον τελικό χωρίς να υποφέρεις, απλά δεν… υπάρχει»! 

Για το αν θα είναι αποτυχία στην περίπτωση που χάσει η Ρεάλ: «Όχι. Ο μόνος τρόπος για να μιλήσει κανείς για αποτυχία θα είναι εφόσον δεν παλέψουμε αύριο». 

Για το αν υπάρχουν διαφορές από την ομάδα του 14’: «Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έπαιξαν τότε. Η μεγάλη ιστορία της Ρεάλ, η προσπάθεια, ο πρωταθλητισμός, η ποιότητα, είναι πράγματα που δεν αλλάζουν. Όταν παίζουμε τα δίνουμε όλα. Θέλουμε και αύριο να δώσουμε τα πάντα». 

Για το σχέδιο του Σιμεόνε: «Θα είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι αλλά είμαστε έτοιμοι. Είναι τελικός και θα είναι φυσιολογικό να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες πριν φτάσουμε στον στόχο μας».

Ράμος: «Αύριο θα παίξουμε σαν να μην έχουμε ξαναπάρει το Champions League»

Ο αρχηγός της «βασίλισσας», μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στο πάθος που πρέπει να «βγάλει» η ομάδα στο γήπεδο ώστε να φτάσει στον στόχο της και να ανταμείψει τους οπαδούς της. 

 «Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον τελικό σαν να μην έχουμε κατακτήσει ξανά το Champions League. Με ανάλογη δίψα, με ανάλογο πάθος» 

Για τον Ζιντάν: «Ξέρουμε τι ζητάει από εμάς και μάλιστα με ξεκάθαρο τρόπο, ώστε να αποφύγουμε τα λάθη που ενδέχεται να μας κοστίσουν. Αν είμαστε σε καλή μέρα, είμαι πεπεισμένος πως όλα θα δουλέψουν όπως πρέπει». 

Για το αν θα επηρεαστεί η Ατλέτικο από τον χαμένο τελικό του 14’: «Σίγουρα, τους έχει μείνει μια πικρή γεύση, αλλά το έχουν αντιμετωπίσει και γι’αυτό βρίσκονται ξανά απέναντί μας. Η πίεση υπάρχει σε όλους και εμείς καλούμαστε να την διαχειριστούμε. Αυτό δεν σημαίνει πως επειδή κερδίσαμε πριν δύο χρόνια θα έχουμε λιγότερο πάθος, το αντίθετο. Οι οπαδοί μας αξίζουν ακόμη μια μεγάλη στιγμή».
Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης