AEK: Στο Παρίσι για προπονητή ο Μπάγεβιτς!

AEK: Στο Παρίσι για προπονητή ο Μπάγεβιτς!

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ θα πετάξει αύριο το μεσημέρι για την Γαλλία προκειμένου να συναντηθεί με υποψήφιους τεχνικούς για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο...

AEK: Στο Παρίσι για προπονητή ο Μπάγεβιτς!
Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε σε Αυστρία (Φινκ) και Γερμανία (Σάαφ, Φε), ενώ αύριο θα… πεταχτεί μέχρι την Γαλλία συνεχίζοντας το σαφάρι της αναζήτησης του νέου προπονητή της ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έχει πάρει πάνω του το θέμα της εύρεσης του αντικαταστάτη του Γκουστάβο Πογιέτ, κάνοντας ο ίδιος τα ραντεβού με τους υποψήφιους προπονητές.

Στο Παρίσι όπου θα ταξιδέψει αύριο είναι πολύ πιθανό να συναντηθεί με τον Φιλίπ Μοντανιέ ο οποίος υπάρχει στη λίστα των υποψήφιων για τη τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και με τον οποίο έχει ήδη υπάρξει επαφή. Δεν αποκλείεται να μην είναι ο μόνος...

Σ' αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι από τα γαλλικά ΜΜΕ και το ρεπορτάζ του αξιόπιστου «Francefootball» ο Γάλλος πρώην τεχνικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την Νότιγχαμ Φόρεστ που του έχει κάνει πρόταση συνεργασίας για 2 χρόνια.

Υπάρχει και η περίπτωση του Κλοντ Πιέλ για τον οποίο έχουν άριστη άποψη στην Ένωση, ωστόσο, η περίπτωση του πρώην τεχνικού της Νις (που δεν τα βρήκε με την Μπορντό και στο οικονομικό αφού αξίωσε 1,4 εκατ. ευρώ ο ίδιος) είναι δύσκολη παντοιοτρόπως και κυρίως επειδή ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι έχει προτεραιότητα να βρεθεί σε μία ομάδα που θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης