Σιμεόνε: «Δεν με ενοχλούν... 113 χρόνια ιστορίας στην πλάτη»

Σιμεόνε: «Δεν με ενοχλούν... 113 χρόνια ιστορίας στην πλάτη»

Για τον προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης η πίεση των μεγάλων αγώνων είναι κάτι σαν… οξυγόνο, ωστόσο αυτή τη φορά θέλει να φτάσει στην πηγή και να πιει νερό

Σιμεόνε: «Δεν με ενοχλούν... 113 χρόνια ιστορίας στην πλάτη»
Δύο χρόνια μετά το δραματικό τελικό της Λισαβόνας (η Ρεάλ ισοφάρισε στο 93’ με τον Ράμος και έστειλε το ματς στην παράταση) η Ατλέτικο ψάχνει τη ρεβάνς απέναντι στη μισητή της αντίπαλο στον αυριανό τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στο Σαν Σίρο του Μιλάνου.

Οι δύο σύλλογοι της ισπανικής πρωτεύουσας συναντώνται ξανά φέτος με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να δηλώνει ορθά κοφτά πως: «Χαρούμενοι θα είμαστε μονάχα με τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου. Τίποτα άλλο δεν θα μας κάνει χαρούμενους. Είμαστε εδώ για να πετύχουμε».

Ερωτηθείς για την πίεση που μπορεί να αισθάνεται και το στόχο της αποφυγής επανάληψης της ιστορίας που γράφτηκε προ διετίας, ο Αργεντινός κόουτς ανέφερε: «Ζω για κάτι τέτοιες καταστάσεις, δεν με τρομάζει η πίεση. Μ' αρέσει που ... έχω στην πλάτη μου αυτή τη στιγμή τα 113 ιστορίας της ομάδας».

Κλείσιμο
Για το παιχνίδι που περιμένει, είχε να πει πως: «Δεν νομίζω να γίνουν πολλές αλλαγές και να δούμε πολύ διαφορετικές τις δύο ομάδες. Η παρουσία του Κασεμίρο για τη Ρεάλ ίσως τη βοηθάει πολύ περισσότερο στη μεσαία γραμμή ως προς τον τρόπο που θα μπορεί να βγαίνει στην αντεπίθεση. Η Ρεάλ αν βρει χώρο μπορεί να γίνει απίστευτα επικίνδυνη. Περιμένω πάντως ήρεμο και ισορροπημένο ξεκίνημα».

Για τον τελικό και την ομάδα του, ο Σιμεόνε δήλωσε: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου, ο σύλλογος, οι άνθρωποι που συνεργαζόμαστε, βελτιώνονται και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο. Όπως ακριβώς γίνεται και στη ζωή... Είναι φανταστικό που μας δίνεται η δυνατότητα να παίξουμε σε έναν ακόμα τελικό, γιατί πραγματικά ζεις για κάτι τέτοιες στιγμές στο ποδόσφαιρο. Όλα τα μπορείς αν επιμείνεις και δεν τα παρατήσεις ποτέ. Κάθε μέρα κάναμε σκληρές προπονήσεις και ήμασταν αφοσιωμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι στην επίτευξη του στόχου που θέσαμε μετά τον τελικό της Λισαβόνας...». 
Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης