Έξαλλος Πεδουλάκης: «Δεν παίξαμε επί ίσοις όροις - Είμαστε ηθικοί νικητές»

Έξαλλος Πεδουλάκης: «Δεν παίξαμε επί ίσοις όροις - Είμαστε ηθικοί νικητές»

«Καρφιά» Αργύρη Πεδουλάκη για τη διαιτησία. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ έκανε λόγο για στόχευση των διαιτητών σε Καλάθη και Φώτση.

Έξαλλος Πεδουλάκης: «Δεν παίξαμε επί ίσοις όροις - Είμαστε ηθικοί νικητές»
Ο Αργύρης Πεδουλάκης χαρακτήρισε ηθικούς νικητές τους παίκτες του στον Παναθηναϊκό κι έβαλε κατά του διαιτητή Τάσου Πηλοΐδη για τη διαιτησία του στο 2-1 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

 «Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Νομίζω πως είναι ηθικοί νικητές. Έπαιξαν με πολλή ενέργεια, παρότι προερχόμασταν από μια ήττα στο τέλος. Το λάβαμε το μήνυμα. Δεν μιλήσαμε στο προηγούμενο ματς. Σημαδεύτηκε στο προηγούμενο ματς ο Γκιστ, σήμερα σε αυτό το ρόλο ήταν ο Καλάθης και ο Φώτσης, ειδικά από τον κύριο Πηλοΐδη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι και παρότι η άμυνά μας δεν ήταν επιθετική, ο Ολυμπιακός είχε βαρέσει 20 βολές. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα ή να κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν παίξαμε επί ίσοις όροις. Ήμασταν καλύτεροι από ό,τι στο πρώτο ματς και έπρεπε να προηγούμαστε περισσότερο», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟ και πρόσθεσε: 

«Μπορούμε να πούμε πολλά για βολές, τρίποντα, ριμπάουντ και λοιπά, αλλά η ουσία είναι πως σήμερα μείναμε στο τέλος χωρίς τον leader μας, που ήταν εξαιρετικός κι επειδή ήταν εξαιρετικός σημαδεύτηκε από τον κ. Πηλοΐδη. Δύο φορές σηκώσανε το χέρι για να σταματήσει ο αιφνιδιασμός μετά από φάουλ και ούτε αυτά δεν μπορούσε να σφυρίξει». 

Όσο για τη χρησιμοποίηση του Παπαγιάννη είπε: «Φάνηκε πόσο μας έλειψε ο Παπαγιάννης, είναι ταλαντούχος αλλά έχει αδυναμίες. Τον έχουμε ανάγκη έτσι όπως είμαστε».
Πηγή: www.sport-fm.gr
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης