Πάρντο… 2018 στον ΑΠΟΕΛ

Πάρντο… 2018 στον ΑΠΟΕΛ

Τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσει να φοράει ο Ούρκο Πάρντο, καθώς η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βελγοϊσπανό τερματοφύλακα

Πάρντο… 2018 στον ΑΠΟΕΛ
Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2018 θα είναι ο Ούρκο Πάρντο, καθώς ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια (με οψιόν ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο) τη συνεργασία του με την κυπριακή ομάδα. 

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής που δημοσιεύματα τον ήθελαν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη. 

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ 

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Urko Pardo. Η συμφωνία είναι διετούς διάρκειας με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. 

Ο Urko Pardo ήρθε στον ΑΠΟΕΛ την περίοδο 11-12 και με το νέο του συμβόλαιο θα συμπληρώσει τουλάχιστον 7 χρόνια παρουσίας με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ. 
Κλείσιμο

Αν και ο ίδιος είναι βέβαιος ότι αυτά θα γίνουν 8 δείχνοντας την πίστη προς τον εαυτό του και την ομάδα. Είναι ήδη ο ξένος τερματοφύλακας με τις περισσότερες συμμετοχές στο κυπριακό πρωτάθλημα για την ομάδα μας και έχει πλέον την ευκαιρία να επεκτείνει αυτό το ρεκόρ και να ανοίξει αρκετά την απόσταση από τους επόμενους.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης