Ανατροπή δεδομένων για Άλβες: «Θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα»!

Ανατροπή δεδομένων για Άλβες: «Θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα»!

Θέση για το σενάριο που θέλει τον Ντάνι Άλβες να έχει συμφωνήσει με την Γιουβέντους πήρε η μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, αποκαλύπτοντας πως ο Βραζιλιάνος δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα!

Ανατροπή δεδομένων για Άλβες: «Θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα»!
Πλήρης ανατροπή δεδομένων στην περίπτωση του Ντάνι Άλβες! 

Η «Mundo Deportivo» επικοινώνησε με την εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, η οποία αφενός επιβεβαίωσε την προσέγγιση της Γιουβέντους, αφετέρου διαβεβαίωσε πως ο Βραζιλιάνος δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, καθώς είναι ικανοποιημένος με τον ρόλο του στην ομάδα. 

«Ο Ντάνι δεν κάνει σχέδια να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε προτάσεις από την Γιουβέντους και την Γαλατασαράι, αλλά είναι πολύ χαρούμενος με το ρόλο του στην ομάδα και θέλει να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με αυτή. Δεν εξέτασε καν τις προτάσεις. Αγαπάει την ομάδα και την πόλη, θέλει να μείνει», τους διεμήνυσε η πρώην σύζυγος και εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου, Ντινόρα Σαντάντα, σύμφωνα με την έγκυρη καταλανική εφημερίδα. 

Κλείσιμο
Ο Βραζιλιάνος θεωρεί ότι η Μπαρτσελόνα είναι η κατάλληλη ομάδα για να συνεχίσει να κατακτά τίτλους, ενώ δεν θέλει να... ξεσηκώσει τα δύο παιδιά του, τα οποία πηγαίνουν σε σχολείο της Βαρκελώνης. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σίγουρα δεν έχει παράπονο από τον Λουίς Ενρίκε (ούτε ο κόουτς από τον ποδοσφαιριστή), καθώς φέτος αγωνίστηκε σε 48 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας οκτώ ασίστ. 

Ο Αστουριανός τεχνικός επιθυμεί την παραμονή του παίκτη στην ομάδα, καθώς υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια στη θέση του δεξιού μπακ. Ο Αλέις Βιδάλ αποκτήθηκε πέρυσι από τη Σεβίλλη, ντεμπούταρε τον Ιανουάριο λόγω της τιμωρίας της FIFA, δεν έχει καταφέρει όμως να πείσει στο ελάχιστον τον προπονητή των Καταλανών. Ο τρίτος μπακ της ομάδας, ο Βραζιλιάνος Ντούγκλας, δεν υπολογίζεται καν και είτε θα δοθεί δανεικός, είτε θα αποχωρήσει ως ελεύθερος. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο ειδικοί όροι στο συμβόλαιό του Ντάνι Άλβες, το οποίο υπογράφηκε πέρυσι και έχει ισχύ ως το 2017: Πρώτον, μπορεί να μείνει ελεύθερος αν ενεργοποιήσει τη σχετική οψιόν, έως τις 5 Ιουνίου. Σε αυτό άλλωστε ποντάρει η Γιουβέντους, ώστε να τον πάρει με ελεύθερη μεταγραφή. Δεύτερον, αν τη σεζόν 2016-2017 (η τελευταία στο συμβόλαιό του) αγωνιστεί στο 50% των παιχνιδιών της ομάδας, τότε το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί αυτόματα για έναν ακόμα χρόνο. 

Ο Άλβες ταξίδεψε χθες στο Λος Άντζελες προκειμένου να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του εν όψει του Copa America, βρίσκεται όμως σε συνεχή επικοινωνία με την εκπρόσωπό του. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Ντάνι φαίνεται πως θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», αν όμως τελικά αποχωρήσει, η «Μπάρτσα» θα κινηθεί για έναν εκ των Έκτορ Μπεγερίν (Άρσεναλ), Ζοάο Κανσέλο (Βαλένθια), Μαριάνο (Σεβίλλη) ή Χουάν Κουαντράδο (Τσέλσι). 

O Μπεγερίν είναι η πρώτη λύση για αντί-Άλβες, κυρίως λόγω του ότι αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και γνωρίζει καλά το DNA του συλλόγου. Οι πρώτες επαφές έγιναν μάλιστα προ μηνός, προκειμένου να δουν οι άνθρωποι της νταμπλούχου Ισπανίας περίπου που κυμαίνονται οι απαιτήσεις της Άρσεναλ. 

Για την επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, επιστρατεύτηκε μάλιστα ο τελευταίος του προπονητής στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, Φρανσίσκο Χαβιέρ Γκαρσία Πιμιέντα, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Άλμπερτ Μποτίνες, είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον, ενώ έχει δεχθεί κρούσεις και από τις Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου.

Πηγή: www.sport-fm.gr
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης