Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο για Κολοβό και μετά δανεισμός

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο για Κολοβό και μετά δανεισμός

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη προσφέρει στον Δημήτρη Κολοβό νέο συμβόλαιο για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια, που θα υπογράψει άμεσα. Για δανεικός ο παίκτης, με προτεραιότητα το Βέλγιο

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο για Κολοβό και μετά δανεισμός
Στον Κολοβό είχε προταθεί από τον προηγούμενο Δεκέμβριο να κλείσει με νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. To ήδη υπάρχον του 23χρονου εκπνέει το 2017 και στο Λιμάνι ήθελαν να του κάνουν επέκταση για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια. Όπως δηλαδή και με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο Δημήτρης Κολοβός δεν έχει υπογράψει ακόμα το καινούριο του συμβόλαιο αλλά αυτό αναμένεται να γίνει πράξη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κατά τα άλλα ο Δημήτρης Κολοβός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι θετικός στο να πάει να παίξει στην Κύπρο, ούτε να πάει με δανεισμό σε άλλη ομάδα της Super League. Και όλα αυτά παρότι υπάρχει και ενδιαφέρον και σχετικές κρούσεις και από τα δύο πρωταθλήματα.

Τον πρώτο λόγο για τον Κολοβό στην παρούσα φάση έχει - όπως σας γράψαμε πριν - το βελγικό πρωτάθλημα. Προκύπτει να έχουν ήδη γίνει και επαφές προς αυτήν την κατεύθυνση (σ.σ. για τον μονοετή δανεισμό του σε ομάδα του Βελγίου).

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης