Βασιλακόπουλος: Αδιανόητη η πώληση της «Ακρόπολης του αθλητισμού», του ΟΑΚΑ

Βασιλακόπουλος: Αδιανόητη η πώληση της «Ακρόπολης του αθλητισμού», του ΟΑΚΑ

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ χαρακτήρισε «φτηνά τεχνάσματα» αποπροσανατολισμού τις εξαγγελίες για μετονομασία του κλειστού γηπέδου σε «Νίκος Γκάλης»

Βασιλακόπουλος: Αδιανόητη η πώληση της «Ακρόπολης του αθλητισμού», του ΟΑΚΑ
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή
εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιωργος Βασιλακόπουλος, μιλώντας για «απαράδεκτη επιχείρηση εκποίησης του ΟΑΚΑ», το οποίο χαρακτήρισε «Ακρόπολη του ελληνικού αθλητισμού». Ανέφερε μάλιστα ότι είναι «φτηνά τεχνάσματα» αποπροσανατολισμού οι εξαγγελίες για μετονομασία του κλειστού γηπέδου σε «Νίκος Γκάλης».

Δείτε παρακάτω την πλήρη δήλωση του προέδρου της ΕΟΚ:

Κλείσιμο
«Τα ανυπόστατα και κακόβουλα δημοσιεύματα των τελευταίων 24ωρων, στα οποία ενεπλάκη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, επιβεβαιώνουν την πρόθεσή του να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την απαράδεκτη επιχείρηση εκποίησης του ΟΑΚΑ, εμπλέκοντας σε αυτή την επιχείρηση, την ιστορία της ονοματοδοσίας του. 

Η δική μου θέση, που έχει εκφραστεί και στην ΕΟΕ και έχει γίνει αποδεκτή ομόφωνα, είναι ότι όπως δεν είναι δυνατόν να πωληθεί, εκχωρηθεί ή, εκποιηθεί η Ακρόπολη, έτσι δεν είναι δυνατόν να συμβούν αυτά και για την... Ακρόπολη του ελληνικού αθλητισμού, το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο. Όλα τα άλλα, είναι φτηνά τεχνάσματα, εκ του πονηρού, μέσω των οποίων κάποιοι εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης