Πάνοπλος ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το προβάδισμα στη μάχη του τίτλου

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το προβάδισμα στη μάχη του τίτλου

Χωρίς απρόοπτα και υπό το βλέμμα του Γιώργου Αγγελόπουλου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό 3ο τελικό (19:30, OTE Sport4)

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το προβάδισμα στη μάχη του τίτλου
Ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα στο ‘σπάσιμο’ της έδρας του από τον Παναθηναϊκό και με το buzzer beater του Βασίλη Σπανούλη ισοφάρισε άμεσα σε 1-1 τη σειρά των τελικών της Basket League, ανακτώντας το προβάδισμα της έδρας το οποίο θέλει να εκμεταλλευτεί αύριο το βράδυ (19:30, OTE Sport 4).

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με την ψυχολογία να είναι ανεβασμένη, αν και όλοι γνωρίζουν ότι η σειρά των τελικών έχει ακόμη πολύ δρόμο. 

Η τελευταία προπόνηση διεξήχθη υπό το βλέμμα του Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ ο Ιωάννης Πετρόπουλος μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του πρωταθλήματος ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.

Κλείσιμο
Αναλυτικά το blog του Ιωάννη Παπαπέτρου:
«Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε καλά και να απολαμβάνετε τους τελικούς. Έχουν γίνει δύο σπουδαία ματς μέχρι στιγμής και πλέον η σειρά βρίσκεται στο 1-1. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να μην επαναλάβουμε το λάθος της πρεμιέρας. Και αυτό θα συμβεί μόνο αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Δεν θέλω να γράψω πολλά. Θέλω να πω μόνο ένα πράγμα στους φιλάθλους μας. "Χρειαζόμαστε τη φωνή σας και μόνο σε κάθε άμυνα, σε κάθε φάση, για 40 λεπτά ώστε όλοι μαζί να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη".

Να είστε καλά, Ιωάννης»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης