Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ

Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα εν όψει του αυριανού 3ου τελικού στο ΣΕΦ (19:30, OTE Sport 4), όπου ευελπιστεί σε νέο break

Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ
Στο τελευταίο σουτ του 2ου τελικού τα δεδομένα στη σειρά των τελικών άλλαξαν εκ νέου με τον Ολυμπιακό χάρις στο τρίποντο του Σπανούλη σε νεκρό χρόνο να απαντά με break, στο break του Παναθηναϊκού ισοφαρίζοντας σε 1-1 κι αποκτώντας ξανά το πλεονέκτημα της έδρας.

Για τον Παναθηναϊκό ήταν μια χαμένη ευκαιρία για να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, αλλά άπαντες έχουν διατηρήσει την αυτοπεποίθησή τους και θεωρούν ότι μπορούν ν' απαντήσουν κι αυτοί στο break έχοντας ως οδηγό την εμφάνιση της πρεμιέρας εν όψει του Game 4 (26/5, 19:30/ΟΤΕ Sport 4).

Η τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ βρήκε μοναδικό απόντα τον Βλάντο Γιάνκοβιτς (θεραπεία λόγω κατάγματος στο δεύτερο μετακάρπιο του αριστερού χεριού) και τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Θανάση Γιαννακόπουλο να περνά μία βόλτα απ' το κλειστό.

Κλείσιμο
Παρότι δεν ακολουθήθηκε την πρώτη φορά, σε μία συνήθη τακτική πριν από ντέρμπι «αιωνίων» η αποστολή επέλεξε να καταλύσει σε ξενοδοχείο (επί της Αττικής Οδού).
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης