«Ύποπτες» πέντε αναμετρήσεις της Φροζινόνε στη Serie A!

«Ύποπτες» πέντε αναμετρήσεις της Φροζινόνε στη Serie A!

Φετινοί αγώνες της Φροζινόνε στην Serie A και ακόμα 11 παιχνίδια της Lega Pro, εμφανίζονται ως «ύποπτες» για στοιχηματική χειραγώγηση.

«Ύποπτες» πέντε αναμετρήσεις της Φροζινόνε στη Serie A!
Όσες προσπάθειες κι αν έχουν γίνει στην Ιταλία (κι η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει πολλές) τα σκάνδαλα με τους χειραγωγημένους αγώνες θα εξακολουθούν να αποτελούν μια σκληρή πραγματικότητα.

Λίγες ημέρες μετά ο σκάνδαλο που ξέσπασε με τη συμμετοχή του αμυντικού της Τζένοα, Αρμάντο Ίτσο, σε παράνομα στοιχήματα τη σεζόν 2013/14, όταν και αγωνιζόταν στη Serie B, με την Αβελίνο, το ιταλικό ποδόσφαιρο σκεπάζεται ξανά από σύννεφα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της La Republicca, πέντε αναμετρήσεις της Serie A και ακόμα 11 για τη Lega Pro (3η κατηγορία) θεωρούνται «ύποπτες» για στοιχηματική απάτη.

Σε ότι αφορά στα ματς της Serie A, πρόκειται για πέντε παιχνίδια της Φροζινόνε, συμπεριλαμβανομένων και των δύο ηττών από τη Νάπολι με 4-0 και 5-1, με τη δεύτερη μάλιστα να έχει προκαλέσει εξ΄αρχής το ενδιαφέρον της Ιταλικής Ομοσπονδίας που είχε άμεσα ξεκινήσει να ερευνά το συγκεκριμένο ματς.

Τα άλλα τρία επίμαχα παιχνίδια αφορούν τις ήττες από Μίλαν και Τζένοα με 4-2 και 4-0 αντίστοιχα, αλλά και τη νίκη της Φροζινόνε απέναντι στην Ελλάς Βερόνα.
Κλείσιμο

Η Κατάνια είναι η ομάδα που βρίσκεται στο επίκεντρο των φερόμενων ως «στημένων» αγώνων της Lega Pro, με την ομάδα της Σικελίας να πληρώνει εδώ και καιρό αντίστοιχη εμπλοκή της σε παράονομα στοιχήματα στο παρελθόν, καθώς ουσιαστικά αυτός είναι ο λόγος που έχει σχεδόν διαλυθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης