Ατλέτικο Μαδρίτης: Θα κάνει μία προπόνηση στο Μιλάνο

Ατλέτικο Μαδρίτης: Θα κάνει μία προπόνηση στο Μιλάνο

Η κίνηση στο Μιλάνο κι η απόσταση του ξενοδοχείου από το προπονητικό κέντρο της Μίλαν, οδήγησε τον Σιμεόνε στην απόφαση να προπονηθεί στο Σαν Σίρο μόνο το βράδυ της Παρασκευής

Ατλέτικο Μαδρίτης: Θα κάνει μία προπόνηση στο Μιλάνο
Αλλαγή πλάνων στο στρατόπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης όσον αφορά την αναχώρηση της ομάδας για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνο.

Αρχικά οι «ροχιμπλάνκος» είχαν προγραμματίσει να πετάξουν από την Μαδρίτη το πρωί της Πέμπτης και το απόγευμα να προπονηθούν στο Μιλανέλο, το προπονητικό κέντρο της Μίλαν.

Ωστόσο ο Ντιέγκο Σιμεόνε το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο Μιλάνο, προκειμένου να ελέγξει τα πάντα και αντιλήφθηκε ότι η ομάδα του θα περνούσε δύο ώρες στο λεωφορείο (μία να πάει και μία να επιστρέψει) για να κάνει τη διαδρομή ξενοδοχείο – προπονητικό κέντρο.

Κλείσιμο
Έτσι αύριο το πρωί η προπόνηση θα γίνει στη Μαδρίτη και η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Ιταλία, ενώ την ίδια ώρα φουντώνουν και τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την ομάδα.

Η μεταγραφή του Γκαϊτάν από την Μπενφίκα πρέπει να θεωρείται δεδομένη με τον Αργεντινό μέσο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο, ενώ ο Αντουάν Γκριεζμάν παρά το ασφυκτικόι πρέσινγκ που δέχεται από Παρί και Τσέλσι ετοιμάζεται να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ιταλία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης