Στραματσόνι: «Να παραμείνουμε θυμωμένοι»

Στραματσόνι: «Να παραμείνουμε θυμωμένοι»

Ο προπονητής του ΠΑΟ θέλει να δει από τους παίκτες του την ίδια διάθεση και στο δεύτερο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι μπαίνουν οι βάσεις για την δημιουργία μίας πολύ καλής ομάδας.

Στραματσόνι: «Να παραμείνουμε θυμωμένοι»
Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Δευτέρας «σκόρπισε» την ΑΕΚ στην καλύτερη του εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό, καθώς επικράτησε με 3-0 και ο Αντρέα Στραματσόνι ζήτησε από τους παίκτες του ανάλογη αγωνιστική εικόνα και στο αυριανό ντέρμπι (20:00, ΟΑΚΑ) με την Ένωση.
 
Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός του «τριφυλλιού» στην κάμερα της NOVA: 

«Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί βοηθάει στο ηθικό της ομάδας. Και είναι η πρώτη νίκη σε ντέρμπι αυτό το χρόνο, σε εννιά ντέρμπι, δέκα αν υπολογίσουμε και αυτό που δεν έγινε με τον Ολυμπιακό. Και μερικές φορές είναι σημαντικό για το ηθικό της κάθε ομάδας και πόσο μάλλον που κερδίσαμε 3-0 και χωρίς να μας απειλήσει ο αντίπαλος»

Κλείσιμο
Ήταν αυτό το φάρμακο για να θεραπεύσετε ό,τι άσχημο είχατε δει στα προηγούμενα παιχνίδια; «Ναι σίγουρα αλλά ξέρετε έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις σκληρά τόσο όταν υπάρχουν θετικά ή αρνητικά αποτέλεσμα. Να δουλεύεις σκληρά και να μην χάνεις την κατεύθυνση σου. Αυτή η ομάδα πλέον είναι συμπαγής. Προσπαθούμε να βάλουμε τις βάσεις για να χτίσουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Πόσο διαφορετικό είναι το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε λίγες μέρες;  «Πρώτα απ' όλα πρέπει γρήγορα να γυρίσουμε σελίδα. Να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη και να παραμείνουμε "θυμωμένοι" όπως ξεκινήσαμε στο ματς της Λεωφόρου. Γιατί ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα, είμαστε μόνο δυο βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ και θέλουμε μια ακόμα νίκη».
Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης