Παίξτε με τον τρόπο της Arsenal αυτό το καλοκαίρι

Παίξτε με τον τρόπο της Arsenal αυτό το καλοκαίρι

Οι κορυφαίες ποδοσφαιρικές σχολές στον κόσμο, οι  Arsenal Soccer Schools, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Όμιλο Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel  και αυτό το καλοκαίρι “θα παίζουν μπάλα” σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του ομίλου

Παίξτε με τον τρόπο της Arsenal αυτό το καλοκαίρι
Οι κορυφαίες ποδοσφαιρικές σχολές στον κόσμο, οι  Arsenal Soccer Schools, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Όμιλο Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel  και αυτό το καλοκαίρι “θα παίζουν μπάλα” σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του ομίλου.
 
Τα καλοκαιρινά προγράμματα εκμάθησης ποδοσφαίρου θα λειτουργήσουν από τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου σε τέσσερα πολυτελή ξενοδοχεία της Grecotel: στο Olympia Riviera Resort Κυλλήνη Πελοπόννησος, στο Cape Sounio Σούνιο, στο Amirandes Ηράκλειο Κρήτης και στο Creta Palace Ρέθυμνο Κρήτης. 
 
Ο διάσημος προπονητής της Arsenal Kieron Lewis, έρχεται από 20-24 Ιουνίου στο Olympia Riviera Resort για να ανακαλύψει δύο νέα ταλέντα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αφού παρακολουθήσουν το ειδικό πρόγραμμα προπόνησης οι 2 καλύτεροι παίκτες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να τα ταξιδέψουν δωρεάν στο Λονδίνο και να γνωρίσουν τους παίκτες της Arsenal απο κοντά.
Κλείσιμο
 
Επίσης, τον  Μάιο του 2017  θα διοργανώσουν  φιλανθρωπικό περίπατο ELPIDA Charity Trek, στο  Δάσος της Στροφιλιάς. Τα έσοδα από τις συμμετοχές του ELPIDA Charity Trek θα διατεθούν στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που πρωταρχικός του στόχος είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης