Για πάντα «πράσινος» ο Ζέκα

Για πάντα «πράσινος» ο Ζέκα

Νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2019 θα υπογράψει ο Κάρλος Ζέκα, μετά τη συνάντηση που είχε χθες ο μάνατζέρ του, Κάρλος Γκονσάλβες με τους ανθρώπους της ομάδας

Για πάντα «πράσινος» ο Ζέκα
Την περασμένη Τετάρτη (18/5) ο Κάρλος Ζέκα, μέσω αποκλειστικών δηλώσεών του στο sportfm.gr αναφερόταν στις συζητήσεις που γίνονταν με τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2019 (σ.σ. το υπάρχον λήγει το 2017). 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες ο μάνατζερ του αρχηγού του "τριφυλλιού", Κάρλος Γκονσάλβες, ήρθε στην Αθήνα και συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και μπορούμε να πούμε ότι Ζέκα και Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. 

Ο Πορτογάλος θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα μέχρι για τουλάχιστον τρία ακόμη χρόνια, κάτι που, αν τελικά συμβεί, θα σημαίνει ότι θα γίνει από τους ξένους με τη μεγαλύτερη, χρονικά προσφορά στην ομάδα, καθώς θα κλείσει 8 χρόνια στον Παναθηναϊκό. 

Κλείσιμο
Ο Ζέκα εξ' αρχής ήθελε να συνεχίσει και φυσικά η παραπάνω εξέλιξη χαροποιεί ιδιαίτερα τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση την παραμονή του Πορτογάλου, αλλά και του Μάρκους Μπεργκ. Αν δεν αλλάξει κάτι, τις επόμενες ημέρες θα πέσουν οι υπογραφές και θα επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης