Κρις Καλαντζής: «Ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι πόλεμος»!

Κρις Καλαντζής: «Ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι πόλεμος»!

Ο ομογενής βετεράνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι μεταξύ των βετεράνων που θα τιμηθούν στη φιλική αναμέτρηση Αυστραλίας – Ελλάδας στο Σίδνεϊ στις 4 Ιουνίου

Κρις Καλαντζής: «Ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι πόλεμος»!
Ο παλαίμαχος άσος, που φόρεσε τόσο τα «πράσινα» (1987-1993), όσο και τα «ερυθρόλευκα» (1993-1997), τόνισε πως τιμάται με τη βράβευση, μιλώντας στο socceroos.com.au.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή και κάτι πολύ μεγάλο για μένα. Έφυγα από εδώ όταν ήμουν πολύ νέος και έχοντας ένα ελληνικό υπόβαθρο, έπαιξα εκεί για 10 χρόνια για να επιστρέψω τελικά πάλι εδώ. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πολύ μεγάλο για μένα. Έχει περάσει αρκετός καιρός, νόμιζα ότι θα με έχουν ξεχάσει. Πολλοί Έλληνες ετοιμάζονται να πάνε στο παιχνίδι, επειδή αγαπούν το ποδόσφαιρό τους, έτσι θα είναι μία ξεχωριστή βραδιά».

Εξάλλου, αποκάλυψε ότι όταν ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού έγιναν προσπάθειες να αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδας, αλλά τελικά αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Κλείσιμο
«Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι εκεί προσπαθούσαν να με φέρουν στην Εθνική ομάδα στην Ελλάδα. Προσπαθούσαν αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Προσπαθήσαμε όμως. Ήταν σαν να πηγαίναμε στον πόλεμο. Όταν έχεις παίξει μια φορά για μία χώρα, δεν μπορείς να πας στον πόλεμο για μία άλλη».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο φιλικό της 4ης Ιουνίου: «Θα πω ισοπαλία. 1-1 ή 2-2. Η Ελλάδα είναι μια ομάδα που τεχνικά είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Ιταλούς. Βασίζονται στην πολύ καλή ομαδική προσπάθεια, παρά στον καθένα ξεχωριστό. Έχουν μερικούς καλούς παίκτες, αλλά και η Αυστραλία. Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πραγματικά ανυπομονώ».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης