Εθνική Αγγλίας: Σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο τον Βάρντι ο Χόντσον!

Εθνική Αγγλίας: Σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο τον Βάρντι ο Χόντσον!

Ο Ρόι Χόντσον δεν έχει κατασταλάξει ακόμη στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την 11αδα της Αγγλίας στο πρώτο ματς του EURO, ωστόσο σκέφτεται σοβαρά να δώσει φανέλα βασικού στον Λαλάνα και όχι στον Βάρντι

Εθνική Αγγλίας: Σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο τον Βάρντι ο Χόντσον!
Η Αγγλία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο EURO απέναντι στη Ρωσία το Σάββατο 11 Ιουνίου και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρόι Χόντσον, έχει αρχίσει να κάνει τις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει. 

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», μία από αυτές που εάν πραγματοποιηθεί θα συνιστά μεγάλη έκπληξη, είναι να βάλει τον Άνταμ Λαλάνα της Λίβερπουλ βασικό, αντί του πρώτου σκόρερ της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι. 

Αυτό θα συμβεί διότι ο Χόντσον αρέσκεται στο να παίζει κυρίως με διάταξη 4-2-3-1 και λιγότερες φορές με 4-3-3 και έχει εντυπωσιαστεί από τις φετινές εμφανίσεις του Λαλάνα, από τη στιγμή που ανέλαβε τους «Reds» ο Γίργκεν Κλοπ. 

Κλείσιμο
Παράλληλα, για βασικός επιθετικός προορίζεται ο Χάρι Κέιν και ο έμπειρος προπονητής της Αγγλίας σκέφτεται πως αν έχει τον Βάρντι στον πάγκο, θα έχει μία έτοιμη λύση για τις δύσκολες στιγμές. Επίσης, θεωρεί πως ο φορ της Λέστερ μπορεί να αγωνιστεί μόνο στην κορυφή της επίθεσης και όχι στα «φτερά». 

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης