Tα κανάλια Novasports και o ΠΑΟΚ σε καλούν στην ενέργεια «11 vs 11 - Ζήσε τη μοναδική εμπειρία»!

Tα κανάλια Novasports και o ΠΑΟΚ σε καλούν στην ενέργεια «11 vs 11 - Ζήσε τη μοναδική εμπειρία»!

Τα κανάλια Novasports και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνουν για τρίτη κατά σειρά χρονιά την ενέργεια «11 vs 11 - Ζήσε τη μοναδική εμπειρία» και σου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστείς στο γήπεδο της Τούμπας!

Tα κανάλια Novasports και o ΠΑΟΚ σε καλούν στην ενέργεια «11 vs 11 - Ζήσε τη μοναδική εμπειρία»!

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 18:30 θα διεξαχθεί αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ οπαδών του «Δικέφαλου» του Βορρά και δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Οι δύο ομάδες θα αποτελούνται από 18 παίκτες, 11 βασικούς και 7 αναπληρωματικούς. Την ομάδα των οπαδών θα αποτελέσουν 9 συνδρομητές Nova και 9 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ (https://youtu.be/zx64kQ2GBOY).

 

Οι συμμετέχοντες θα νοιώσουν τι σημαίνει να παίζεις σαν «Δικέφαλος», ξεκινώντας από το ξενοδοχείο Makedonia Palace, από όπου θα γίνει η μεταφορά τους στο γήπεδο της Τούμπας με το πούλμαν του ΠΑΟΚ. Πριν τον αγώνα, ο οποίος θα διαρκέσει 50 λεπτά, οι συμμετέχοντες θα φορέσουν την επίσημη στολή του ΠΑΟΚ, στις οποίες θα αναγράφονται τα ονόματά τους. Θα ακολουθήσει η απαραίτητη προετοιμασία στα αποδυτήρια του γηπέδου με ζέσταμα και τακτική ανάλυση από προπονητές της PAOK ACADEMY. Η είσοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο θα γίνει με κάθε επισημότητα, που θα περιλαμβάνει και ανακοίνωση των συνθέσεων από τον εκφωνητή του γηπέδου. Ο αγώνας θα βιντεοσκοπηθεί, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.  Στο τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί απονομή αναμνηστικών μεταλλίων, ενώ θα ακολουθήσουν και δηλώσεις στη Μικτή Ζώνη του γηπέδου.

Κλείσιμο

 

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ενεργοί συνδρομητές των υπηρεσιών Nova που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 24 Μαϊου  στις 23:59 στην ιστοσελίδα http://www.novasports.gr/diagonismoi/11vs11/. Η κλήρωση που θα αναδείξει τους 9 τυχερούς συνδρομητές Nova, θα γίνει την Τετάρτη 25 Μαϊου.

Δείτε το φωτογραφικό album από την ενεργεία «ΠΑΟΚ 11vs11» που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στο(https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1321207321227047.1073741887.217650541582736&type=3)

Κάνετε Follow τα SocialMedia των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια.

 

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης