Τα επόμενα «χτυπήματα» του Ολυμπιακού μετά τον Φιγκέιρας

Τα επόμενα «χτυπήματα» του Ολυμπιακού μετά τον Φιγκέιρας

Έχει κλείσει τον Φιγκέιρας, πάει και για άλλους. Ο Ολυμπιακός «ζεστάθηκε» με το deal για τον Πορτογάλο και πλέον, εκτός από Κάρλος Εντουάρντο - Βιλχένα, «βλέπει» τον Ορφανίδη. Ανανεώνει ο Μπουχαλάκης

Τα επόμενα «χτυπήματα» του Ολυμπιακού μετά τον Φιγκέιρας
Σε αρκετά μέτωπα κοιτάει ο Ολυμπιακός μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας από τη Σεβίλλη και μάλιστα βγήκε νέο όνομα στην επιφάνεια. 

Οι Κάρλος Εντουάρντο, Τόνι Βιλχένα συνεχίζουν να απασχολούν, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν πολύ σοβαρά και την περίπτωση του Πέτρου Ορφανίδη της Ξάνθης, σύμφωνα με τον «Γαύρο». Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έκανε το ξεπέταγμά του στο δεύτερο μισό της σεζόν και με τις 15 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και τις δύο στο Κύπελλο, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Θεωρείται από τους πολύ καλούς παίκτες της γενιάς του και οι πρωταθλητές Ελλάδος τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Μένει να φανεί το αν θα γίνει κίνηση άμεσα για απόκτησή του ή αν θα τηρηθεί στάση αναμονής από τον Ολυμπιακό. 

Εντουάρντο και Βιλχένα για τον άξονα 
Δύο παίκτες που παραμένουν ψηλά στη μεταγραφική λίστα και αγωνίζονται στον άξονα, είναι ο Κάρλος Εντουάρντο και ο Τόνι Βιλχένα. Το εμπόδιο για τον 26χρονο Βραζιλιάνο είναι οι απαιτήσεις της Αλ Χιλάλ, καθώς με τον παίκτη υπάρχει γέφυρα επικοινωνίας. Πάντως, αναμένονται εξελίξεις από αυτό το μέτωπο. Σε ό,τι αφορά τον 21χρονο Ολλανδό που έμεινε ελεύθερος από τη Φέγενορντ όλα είναι ανοιχτά. Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο, καθώς συνεχίζεται να ενδιαφέρει την Ίντερ, αλλά προς το παρόν υπάρχει απόσταση στο οικονομικό. 
Κλείσιμο

Βέβαια, υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που απασχολούν. Όπως ο αριστερός μπακ του Ερυθρού Αστέρα, Λούτσο Ιμπάνιεθ. 

Διάψευση για Ζαμπράνο 
Ο Ολυμπιακός διαψεύδει τα όσα κυκλοφορούν για τον Ζαμπράνο, εκφράζοντας την απορία για τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν. Πάντως, ο Περουβιανός αμυντικός αρέσει στην ομάδα του Πειραιά, αλλά έχει αρκετές προτάσεις και δεν είναι απλή η περίπτωσή του. 

Συμφωνία με Μπουχαλάκη 
Φυσικά, ο Ολυμπιακός κοιτάζει και προς την πλευρά των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ. Τα έχει βρει ήδη με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του 23χρονου χαφ, αν και αγωνίστηκε φέτος σε μόλις πέντε ματς του πρωταθλήματος και σε ένα για το Κύπελλο. Η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου του δεν έχει γίνει γνωστή. Πάντως, αυτό που είναι σε ισχύ τώρα λήγει σε έναν χρόνο. Ο ποδοσφαιριστής αρέσει στον Μάρκο Σίλβα και ο λόγος που δεν αγωνίστηκε πολύ στην τρέχουσα σεζόν είναι ότι έλειψε αρκετό καιρό λόγω τραυματισμών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης