Μακ: Δίκαιη η νίκη μας επί του Πανιωνίου, το ίδιο καλοί και στην έδρας μας

Μακ: Δίκαιη η νίκη μας επί του Πανιωνίου, το ίδιο καλοί και στην έδρας μας

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, με τον Ρόμπερτ Μακ να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση του «Δικεφάλου του Βορρά», όσο και από το γεγονός πως βρήκε δίχτυα

Μακ: Δίκαιη η νίκη μας επί του Πανιωνίου, το ίδιο καλοί και στην έδρας μας
Με τον Ρόμπερτ Μακ να φτάνει τα 20 τέρματα στη σεζόν, ο ΠΑΟΚ έφυγε με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 3-0 του Πανιωνίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Ανανεώνοντας την προσωπική του ιστοσελίδα ο Σλοβάκος σχολίασε δήλωσε ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα και χαρούμενος που πρόσθεσε ακόμα ένα γκολ στη συγκομιδή του.

«Δώσαμε έναν ακόμη σημαντικό παιχνίδι και πλέον είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί, όμως στην επανέναρξη βελτιωθήκαμε αισθητά. Συνολικά ήμασταν η καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια τον Πανιώνιο. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και πανηγύρισα τα 20 γκολ στη σεζόν. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Την Πέμπτη υποδεχόμαστε στην έδρα μας τον Πανιώνιο και θέλουμε να επαναλάβουμε μια αντίστοιχη εμφάνιση και να πάρουμε ξανά τους βαθμούς της νίκης», ανέφερε στο σχόλιο του.

Πηγή: gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης