NBA: Οι Ράπτορς ισοφάρισαν (2-2) τους Καβαλίερς

NBA: Οι Ράπτορς ισοφάρισαν (2-2) τους Καβαλίερς

Με τους Λάουρι και ΝτεΡόζαν να πετυχαίνουν από 35 και 32 πόντους αντίστοιχα, οι Ράπτορς λύγισαν ξανά τους Καβαλίερς στο Τορόντο, αυτή τη φορά με 105-99

NBA: Οι Ράπτορς ισοφάρισαν (2-2) τους Καβαλίερς
Μετά το αρχικό 2-0 στη σειρά, οι Καβαλίερς έδειχναν ικανοί να τελειώσουν με συνοπτικές διαδικασίες τους τελικούς της Ανατολής, ωστόσο οι Ράπτορς πλέον έχουν επιστρέψει για τα... καλά, καθώς με το τελικό 105-99 στο Game 4 στο Τορόντο, ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2 και πλέον όλα αρχίζουν από το μηδέν.

Η γηπεδούχοι με την ψυχολογία τους φανερά ανεβασμένη μετά την επικράτηση στο Game 3 ξεκίνησαν αποφασιστικά το παιχνίδι και μετά το αρχικό 27-24 της πρώτη περιόδου κυριάρχησαν στον αγώνα, κλείνοντας στο πρώτο μέρος στο +16 (57-41).

Οι Καβαλίερς προσπάθησαν να επιστρέψουν στην επανέναρξη και με τους Τζέιμς και Έρβινγκ να πρωταγωνιστούν, κατόρθωσαν να πάρουν για πρώτη φορά το προβάδισμα με 83-84 στο ξεκίνημα του τέταρτου δωδεκαλέπτου. Παρόλα αυτά, το σύνολο του Ντουέιν Κέισι δεν πανικοβλήθηκε και με τους Λάουρι και ΝτεΡόζαν να σημειώνουν καθοριστικά καλάθια επανήλθε στο προβάδισμα.

Με 22” να απομένουν για το τέλος, ο Λάουρι έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των Καβαλίερς, καθώς με εύστοχο drive διαμόρφωσε  το 105-99, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο 28χρονος πλέι μέικερ σημείωσε 35 πόντους, ενώ στους 32 πόντους σταμάτησε ο επίσης εξαιρετικός ΝτεΡόζαν, με τον Κάρολ να προσθέτει ακόμα 11 πόντους και τον Μπιγιόμπο να μαζεύει 16 ριμπάουντ, μετρώντας παράλληλα και 5 πόντους.

Από πλευράς ηττημένων, Τζέιμς και Έρβινγκ σημείωσαν από 29 και 26 πόντους, με τον «Βασιλιά» να κατεβάζει και 9 ριμπάουντ, ενώ στους 10 πόντους έμεινε ο Λαβ (4/14 προσπάθειες).

Τα δωδεκάλεπτα: 27-24, 57-41, 78-69, 105-99

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης