Σούπερ Λίγκα: Ανατροπή στα πλέι οφ μετά την τριάρα του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Σούπερ Λίγκα: Ανατροπή στα πλέι οφ μετά την τριάρα του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρέθηκε ο ΠΑΟΚ (2-0 τον Πανιώνιο) με 7 βαθμούς, όσους έχει πλέον και ο Παναθηναϊκός 

Σούπερ Λίγκα: Ανατροπή στα πλέι οφ μετά την τριάρα του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ
Την πρώτη νίκη του σε ντέρμπι την φετινή περίοδο πέτυχε ο Παναθηναϊκός, την κατάλληλη χρονική στιγμή και με το εμφατικό 3-0. Οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι ήταν πολύ καλύτεροι από αυτούς της ΑΕΚ που έδειχναν «ξεζουμισμένοι» από τα δύο παιχνίδια που έδωσαν μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών μετά τις δύο ισοπαλίες με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, αν ήθελε να παραμείνει ζωντανός για την πρώτη θέση των πλέι-οφ, και έδειξε στην Λεωφόρο μεγαλύτερη θέληση και ενέργεια από την ΑΕΚ που λίγο πολύ ήταν λογικό να παρουσιάσει σημάδια κόπωσης. Πλέον οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου η ΑΕΚ παίζει τα... ρέστα της για την πρωτιά, καθώς μετά από αυτή την ήττα έχασε πολύτιμο έδαφος. Τα γκολ για τους «πράσινους« πέτυχαν οι Λουντ (12΄), Μπεργκ (30΄), Κλωναρίδης (90').

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαΐδης

Κλείσιμο
Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης, Πολυχρόνης Κωσταράς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι):  Στιλ, Μέστο, Μολέντο, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής (79' Βλαχοδήμος), Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες (87' Κλωναρίδης), Λέτο (61' Μπουμάλ), Μπεργκ.

ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας): Ανέστης, Μπακάκης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες (70' Κορδέρο), Μάνταλος (85' Πέκχαρτ), Πλατέλλας (46' Μπουονανότε), Αραβίδης, Τζεμπούρ.

Κάρτες: 17' Λουντ, 75' Μπεργκ / 39' Αραβίδης, 59' Σιμόες, 72' Ντίντακ, 75' Άρθο


Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας πάντως, έστω και σε ισοβαθμία, βρέθηκε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε χαρακτήρα, σοβαρότητα και επιθετική ευστοχία για ακόμα ένα ματς και νίκησε καθαρά και δίκαια. Ο Πανιώνιος από την άλλη πλευρά, μετά την απόφαση - έκπληξη για αποκλεισμό του Μπακασέτα από την 18άδα ήταν δεδομένα άλλη ομάδα. Η απώλεια αυτή σε συνδυασμό με την επιθετική δυστοκία των γηπεδούχων τους στοίχισε για τα καλά στο ματς αυτό της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Οικονόμου που έχασε πέναλτι και μετά αποβλήθηκε. Πριν την σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον παλαίμαχο του Πανιωνίου, Αχιλλέα Αθανασούλα. Υπήρξαν ορισμένοι που δεν το σεβάστηκαν αυτό καθώς στην διάρκεια του λεπτού αυτού φώναζαν και αποδοκίμαζαν.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Ν. Σμύρνης

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος

Βοηθοί: Σταύρος Σίπκας, Ιορδάνης Δημητριάδης

Τέταρτος διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης

Γκολ: Αθανασιάδης 27', Μακ 77' 

Πανιώνιος: Διούδης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Βλάχος, Τασουλής, Κόρμπος (Καθάριος 75'), Σιώπης, Χαλκιαδάκης (Βιγιάλμπα 84'), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ (Μπαργκάν 46'), Μασούρας

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς (Χατζηισαΐας 87'), Τζαβέλλας, Λέοβατς (Σκόνδρας 81'), Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας (Μπερμπάτοφ 74'), Ροντρίγκες, Μακ, Αθανασιάδης

Κάρτες: Οικονόμου 34', Πέλκας 46', Χαρίσης 60', Χατζηισαΐας 89'

Κόκκινες: Οικονόμου 92' (2η κίτρινη)

Η βαθμολογία

1.ΠΑΟΚ 7 
2.Παναθηναϊκός 7 
3.ΑΕΚ 5 
4.Πανιώνιος 1 

Η επόμενη αγωνιστική (4η, 26/5)

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (18.15)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκος (20.30)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης