Το πλάνο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της άμυνας

Το πλάνο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της άμυνας

Η υπόθεση της απόκτησης του Ντιόγο Φιγκέιρας έχει πάρει θετική τροπή για τον Ολυμπιακό, που κοιτάζει όμως στην αγορά και για έναν στόπερ καθώς και για έναν αριστερό μπακ

Το πλάνο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της άμυνας
Από νωρίς το μεσημέρι έχουν προκύψει οι πληροφορίες από Ισπανία και Πορτογαλία πως ο Φιγκέιρας - που είναι κυρίως δεξί μπακ - πρόκειται να πιάσει Λιμάνι. Πρόκειται για έναν παίκτη που ήθελε πολύ ο Μάρκο Σίλβα για τα άκρα της άμυνας.

Σε πρώτη φάση ο Ντιόγο Φιγκέιρας θα κληθεί να καλύψει το κενό του Λεάντρο Σαλίνο, που πολύ δύσκολα θα μείνει. Από εκεί και πέρα όμως ο Ολυμπιακός για την άμυνά του αναζητά και έναν τουλάχιστον στόπερ καθώς και έναν αριστερό μπακ (σ.σ. είχατε διαβάσει εδώ τις επιλογές για τα άκρα της άμυνας). Η περίπτωση του Κάρλος Ζαμπράνο - την οποία δεν επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός - έχει τις δεδομένες δυσκολίες της και λόγω της προτίμησης του ίδιου του παίκτη αλλά και μετά την οριστικοποίηση της παραμονής της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο πάντως ο Ολυμπιακός να χρειαστεί να πάει και για 2ο στόπερ (σ.σ. ανάλογα με το status των Μποτία και Ντα Κόστα και το εάν φύγει ένας εκ των δύο).

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης