«Σπάει» τα κοντέρ η Άρσεναλ: Κατέθεσε πρόταση 50 εκατ ευρώ για τον Μοράτα!

«Σπάει» τα κοντέρ η Άρσεναλ: Κατέθεσε πρόταση 50 εκατ ευρώ για τον Μοράτα!

Η Άρσεναλ είναι διατεθειμένη να κάνει τον Αλβάρο Μοράτα τον πιο ακριβό, αλλά και ακριβοπληρωμένο της παίκτη με μια πρόταση που σπάει όλα τα ρεκόρ στο σύλλογο του βόρειου Λονδίνου

«Σπάει» τα κοντέρ η Άρσεναλ: Κατέθεσε πρόταση 50 εκατ ευρώ για τον Μοράτα!
Η Γιουβέντους κάνει ό,τι μπορεί για να καταφέρει να κρατήσει και τη νέα σεζόν στο Τορίνο τον Άλβαρο Μοράτα, τον άνθρωπο που εκτός των άλλων της χάρισε το Coppa Italia απέναντι στη Μίλαν (πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 110' έχοντας μπει δύο λεπτά νωρίτερα) και το νταμπλ, όμως η προσπάθειά της είναι πολύ δύσκολο να στεφθεί με επιτυχία.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και οι διοικούντες την "βέκια σινιόρα" επιθυμούν όσο τίποτα άλλο την παραμονή του Ισπανού επιθετικου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν εξαρτάται από αυτούς αφού υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του παίκτη που επιτρέπει στην Ρεάλ να τον ξανακάνει δικό της αυτό το καλοκαίρι καταβάλλοντας το ποσο των 30.000.000 ευρώ στους "μπιανκονέρι".

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τανκρέντι Παλμέρι, στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει ήδη μπει και η Άρσεναλ, κάνοντας μάλιστα μία τρομερή οικονομική πρόταση στους Μαδριλένους ύψους 50.000.000 ευρώ!

Κλείσιμο
Είναι η μεγαλύτερη πρόταση που έχει δεχτεί η Ρεάλ για τον Μοράτα και φαντάζει αρκετά πιθανό να τον πάρει πίσω στο "Bernambeu" μόνο και μόνο για τον πουλήσει στην Άρσεναλ και να βγάλει κέρδος, από τη στιγμή μάλιστα που η ίδια δεν μπορεί να του εγγυηθεί πως θα παίζει βασικός.

Το συμβόλαιο
Οι Λονδρέζοι φαίνεται να έχουν πάρει προβάδισμα από την Τσέλσι στην προσπάθεια απόκτησης του, προσφέροντας του πάνω από 200.000 ευρώ την εβδομάδα σε συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων.

Αν το deal ολοκληρωθεί θα πρόκειται για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Άρσεναλ μετά τον Εζίλ που εισπράττει 181.000 ευρώ εβδομαδιαίως αυτή τη στιγμή.

Η Τσέλσι, από την άλλη μεριά, προσφέρει στον ποδοσφαιριστή 175.000 ευρώ σε εβδομαδιαία βάση, ενώ με τα μπόνους τα χρήματα που θα λαμβάνει θα αυξηθούν αισθητά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης