MVP της Ευρωλίγκας ο Ντε Κολό

MVP της Ευρωλίγκας ο Ντε Κολό

Ο Γάλλος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τα υπόλοιπα μέλη της καλύτερης πεντάδας

MVP της Ευρωλίγκας ο Ντε Κολό
Κορυφαίος παίκτης της σεζόν στην Ευρωλίγκα αναδείχθηκε ο Νάντο Ντε Κολό. Όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης κατά την απονομή των βραβείων ο Γάλλος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των γενικών διευθυντών των ομάδων, των προπονητών και φυσικά των φιλάθλων και άφησε πίσω τα υπόλοιπα μέλη της καλύτερης πεντάδας της σεζόν. 

Αυτή ως γνωστό, αποτελείται και από τους Μίλος Τεόντοσιτς, Γιάννη Μπουρούση, Μάλκολμ Ντιλέινι και Γιαν Βέσελι. Το βραβείο, παραδόθηκε στον Ντε Κολό από τον παλαίμαχο σταρ της Ευρωλίγκας, Θοδωρή Παπαλουκά. 

«Είναι εκπληκτικό να λαμβάνω όλα αυτά τα βραβεία. Αλλά αυτό που θέλω είναι να μείνω συγκεντρωμένος στα δύο επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε το τρόπαιο. Τα έδωσα όλα κατά τη διάρκεια της σεζόν και χαίρομαι πολύ για τα βραβεία, αλλά σημασία έχει να τερματίσουμε ως ομάδα στην κορυφή. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτή της ομάδας, να προπονούμε κάθε μέρα με τόσο καλούς συμπαίκτες και να βρίσκομαι στο Final Four», ήταν τα λόγια του ηγέτη της ΤΣΣΚΑ κατά την απονομή του βραβείου.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης