Πιάστηκε στα χέρια με γιατρό της Μπάγερν ο Γκουαρντιόλα

Πιάστηκε στα χέρια με γιατρό της Μπάγερν ο Γκουαρντιόλα

Έξαλλος με τους γιατρούς της ομάδας του Μονάχου ήταν ο Ισπανός τεχνικός χρεώνοντας τους ευθύνες για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Πιάστηκε στα χέρια με γιατρό της Μπάγερν ο Γκουαρντιόλα
Παράπονα με τη ιατρικό επιτελείο της Μπάγερν Μονάχου έχει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, χρεώνοντας τους μέρος των ευθυνών για τον αποκλεισμό της ομάδας του στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild» μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν από την Ατλέτικο, ο Γκουαρντιόλα πιάστηκε στα χέρια με έναν φυσιοθεραπευτή και χρειάστηκε παρέμβαση του Ριμπερί για να αποφευχθούν τα χειρότερα. 

Ο Ισπανός τεχνικός, μετά το τέλος του ημιτελικού, μπήκε στα αποδυτήρια και έβαλε τις φωνές στους γιατρούς της ομάδας, αφού θεωρεί πως οι τραυματίες παίκτες του άργησαν να επιστρέψουν. 

Κλείσιμο
«Είδατε ο Γοδίν πόσο γρήγορα επέστρεψε; Εσείς τι κάνετε με τους δικούς μας. Οι δικοί μας τραυματίες πάντα αργούν να γυρίσουν» έλεγε ο Γκουαρδιόλα. 

Μάλιστα κάποιος από τους φυσιοθεραπευτές του απαντήσει: «Δεν μπορείς να το λες αυτό. Είναι άδικο. Έχεις στη διάθεσή σου όλους τους παίκτες εκτός από τον Μπαντστούμπερ και τον Ρόμπεν». 

Κάπου εκεί τα πράγματα ξέφυγαν, οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η παρέμβαση του Ριμπερί για να μην υπάρξει συνέχεια.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης