«Βλέπει» Διούδη ο Παναθηναϊκός

«Βλέπει» Διούδη ο Παναθηναϊκός

Την περίπτωση του ταλαντούχου τερματοφύλακα της Μπριζ, που φέτος έπαιξε δανεικός στον Πανιώνιο, φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός

«Βλέπει» Διούδη ο Παναθηναϊκός
Αποφασισμένος να κάνει κίνηση για την απόκτηση ακόμα ενός τερματοφύλακα, φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός, που μετά τον Πάρντο, φέρεται να εξετάζει σοβαρά και την περίπτωση του Σωκράτη Διούδη. Ο ταλαντούχος Έλληνας κίπερ, που ανήκει στην Μπριζ, έκανε εκπληκτική σεζόν με τον Πανιώνιο και έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός. 

Όπως αναφέρει, όμως, η εφημερίδα «SportDay» και το τριφύλλι έχει ρωτήσει για την περίπτωσή του, γεγονός που δείχνει πως υπάρχει θέμα κάτω από τα δοκάρια και θα γίνει και σε αυτή τη θέση μεταγραφή. Ο Διούδης, που έχει γεννηθεί 3 Φεβρουαρίου του 1992, αποκτήθηκε από την Μπριζ έναντι 200.000 ευρώ από τον Άρη, με τους Βέλγους να αξιώνουν το ίδιο ποσό για να τον παραχωρήσουν. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα που αποκαλύπτει το θέμα, η κινητικότητα αυτή αποδεικνύει πως, τόσο ο Κοτσόλης, όσο και ο Γιαννακόπουλος, είναι στην... έξοδο, ενώ ο Βλαχοδήμος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Στραματσόνι, για να τον υπολογίζει ως αντικαταστάτη του Στιλ, που παραμένει η πρώτη λύση στον Παναθηναϊκό. 
 

Πηγή:www.gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης