Ολυμπιακός: «Ο Υπουργός ευθυγραμμίζεται με την παράνομη διοίκηση της ΑΕΚ»

Ολυμπιακός: «Ο Υπουργός ευθυγραμμίζεται με την παράνομη διοίκηση της ΑΕΚ»

Με ανακοίνωση τους οι πρωταθλητές επιτίθενται στον Κοντονή αλλά και στην ΑΕΚ με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου - Αργά το βράδυ είχαμε νέες διαρροές και ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες

Ολυμπιακός: «Ο Υπουργός ευθυγραμμίζεται με την παράνομη διοίκηση της ΑΕΚ»
Την αρχή έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ο οποίος έστειλε τελεσίγραφο στην ΕΠΟ (για να αλλάξει τους βοηθούς διαιτητές του τελικού), απειλώντας με ματαίωση του, για να ακολουθήσει η ΑΕΚ που κι αυτή επιτέθηκε στην Ομοσπονδία και την σκυτάλη να περνά όπως αναμενόταν στον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με δική τους ανακοίνωση (στην οποία χαρακτηρίζει τη διοίκηση της ΑΕΚ ‘παράνομη’ και τον ιδιοκτήτη της ‘αόρατο) κατηγορεί τον Σταύρο Κοντονή ότι ευθυγραμμίζεται με την (παράνομη) διοίκηση της Ένωσης, ευτελίζοντας τους θεσμούς και επηρεάζοντας τους διαιτητές.
 
Αναλυτικά η ερυθρόλευκη ανακοίνωση:
 
"Ο Υπουργός Αθλητισμού, σε ευνομούμενη Πολιτεία, δεν μπορεί να ευθυγραμμίζεται με την παράνομη διοίκηση της ΑΕΚ και τον κρυπτόμενο και «αόρατο» ιδιοκτήτη της και να ακολουθεί τις διαρροές και τις επίσημες ανακοινώσεις της.
 
Κλείσιμο
Ο κύριος Κοντονής, με τις ωμές παρεμβάσεις του, ευτελίζει τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, επηρεάζει ευθέως τους διαιτητές και τους αθλητικούς παράγοντες και κάνει την χώρα μας περίγελο διεθνώς, αλλά και στα μάτια του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη.
 
Αν θέλετε να μην γίνει ο τελικός κύριε Κοντονή, να έχετε το θάρρος να τον ματαιώσετε και να πάρετε την ευθύνη. Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του έχουν εξαντλήσει την υπομονή τους."

Συνεχίστηκε ο πόλεμος των ανακοινώσεων!
Κι όσοι πίστεψαν ότι το θέμα για σήμερα τουλάχιστον θα έκλεινε εκεί, διαψεύστηκαν καθώς αργά το βράδυ προέκυψε διαρροή από την ΑΕΚ και νέα ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό.

Την αρχή έκανε η ΑΕΚ η οποία απαντώντας στις αιχμές του Ολυμπιακού για ‘παράνομη διοίκηση’ και ‘αόρατο ιδιοκτήτη’ σχολίασε μέσω διαρροής: «Κανείς από τη διοίκηση της ΑΕΚ δεν είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα» 

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε με επίσημη ανακοίνωση των ερυθρόλευκων, οι οποίοι φρόντισαν να ανεβάσουν τους τόνους καθώς όπως ανέφεραν: 
«Κανείς από την διοίκηση του Ολυμπιακού δεν ήταν τρόφιμος φυλακών. Κανείς από την διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει πληρώσει πρόστιμα εκατομμυρίων για λαθρεμπόριο ούτε έχει ανοιχτές υποθέσεις χρεών προς το δημόσιο.

Κανείς στον Ολυμπιακό δεν έχει κάνει καθημερινή του ασχολία τις απειλές και τους τραμπουκισμούς. Τέλος κανείς στον Ολυμπιακό δεν είναι σαν τον 'αόρατο' που ενώ δεν μπορεί να βάλει την υπογραφή του για να αγοράσει ένα παγωτό, αγόρασε με την παρέα του για ένα κομμάτι ψωμί τον ΟΠΑΠ ζημιώνοντας το ελληνικό δημόσιο».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης