Τσάμπιονς Λιγκ: Τρελά λεφτά για τα εισιτήρια του τελικού

Τσάμπιονς Λιγκ: Τρελά λεφτά για τα εισιτήρια του τελικού

Κάτι περισσότερο από 20 ημέρες πριν τον τελικό του Μιλάνου και οι τιμές των εισιτηρίων για τον εμφύλιο της Μαδρίτης (Ρεάλ - Ατλέτικο) έχουν… απογειωθεί

Τσάμπιονς Λιγκ: Τρελά λεφτά για τα εισιτήρια του τελικού
Σε ένα από τα συνθήματα των ελληνικών γηπέδων υπάρχει ο στίχος «και σκότωσα για ένα εισιτήριο», τον οποίο αν παραφράσουμε «και… ξεπούλησα τα πάντα για ένα εισιτήριο» έχουμε την εικόνα που επικρατεί εν όψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 28 Μαΐου στο Σαν Σίρο του Μιλάνου.

Μία ημέρα μετά την επιβεβαίωση του ζευγαριού των φιναλίστ (Ρεάλ Μαδρίτης vs Ατλέτικο Μαδρίτης όπως και το 2014 στην Λισαβόνα), όσοι δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των συλλόγων (που κι αυτοί δεν είναι εξασφαλισμένοι) και θέλουν να βρουν εισιτήριο για τον αγώνα στην… ελεύθερη αγορά, πρέπει να γνωρίζουν ότι θα το πληρώσουν ακριβά.

Η κάθε ομάδα δικαιούται από 20.000 εισιτήρια, άλλες 10.000 θα πάρει περίπου η ΟΥΕΦΑ ενώ όλα τα άλλα έχουν δοθεί μέσω ίντερνετ κι όσοι φρόντισαν να τα προμηθευτούν ίσως βγάλουν μια μικρή περιουσία.
 
Ήδη μέσω της υπηρεσίας Ticketbis.com. όπου έχουν αρχίσει να διακινούνται εισιτήρια για τον αγώνα στο Σαν Σίρο, η μέση τιμή έχει φτάσει στις 2.300 ευρώ, αλλά όσο πλησιάζουμε στην ημέρα του αγώνα τόσο θα αυξάνεται, ενώ ήδη έχει πωληθεί ένα εισιτήριο (σε Ιταλό) έναντι 6.611 ευρώ.

Πάντως το ρεκόρ εξακολουθεί να κατέχει ένας Ούγγρος φίλαθλος ο οποίος πέρσι για να δει την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Γιουβλέντους είχε πληρώσει 11.237.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης