Μπιτς Βόλεϊ: Αήττητες και πρώτες στο Σότσι!

Μπιτς Βόλεϊ: Αήττητες και πρώτες στο Σότσι!

Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη έκαναν το 3χ3 στην Ρωσία και εξασφάλισαν μονοψήφια κατάταξη στο OPEN της Ρωσίας

Μπιτς Βόλεϊ: Αήττητες και πρώτες στο Σότσι!
«Το σίγουρο είναι ότι δεν το κάνουμε επίτηδες! Ποτέ!». Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη πανηγύρισαν την 3η τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο τουρνουά OPEN στο Σότσι της Ρωσίας, καταφέρνοντας να κερδίσουν κι αυτό το ματς στο τάι μπρέικ, ωστόσο με ένα στόμα ξεκαθάρισαν ότι δεν ήταν… προσχεδιασμένο να παίξουν όλα τα ματς στα τρία σετ.

Η εθνική μπιτς βόλεϊ γυναικών κέρδισε σήμερα με 2-1 (21-19, 19-21, 15-12) τις Ολλανδέζες Μπράακμαν/Σίνεμα και μ’ αυτό το αποτέλεσμα πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο και το απευθείας εισιτήριο για το β’ γύρο των νοκ άουτ παιχνιδιών, ενώ παράλληλα εξασφάλισε μίνιμουμ την 9η θέση στην τελική κατάταξη.

«Είναι σημαντικό το ότι έχουμε κερδίσει όλα τα τάι μπρέικ που έχουμε παίξει γιατί δείχνουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι από οποιοδήποτε σκορ», σχολίασε η Καραγκούνη και συμπλήρωσε με νόημα: «Νομίζω ότι αξίζαμε την πρόκριση γιατί αν και έχουμε δουλέψει μικρό χρονικό διάστημα η δουλειά που γίνεται από όλο το τιμ είναι πάρα πολύ σωστή και δομημένη. Κρατήσαμε ένα σταθερό επίπεδο σε όλα τα παιχνίδια και όταν δεν έχεις σκαμπανεβάσματα δημιουργείς πίεση στον αντίπαλο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης