«O Ρέμος δεν έκανε αγωγή στον Ηρακλή»

«O Ρέμος δεν έκανε αγωγή στον Ηρακλή»

Η δικηγόρος του τραγουδιστή διαψεύδει τους ισχυρισμούς του σημερινού ισχυρού άνδρα του Γηραιού

«O Ρέμος δεν έκανε αγωγή στον Ηρακλή»
Δήλωση μέσω της οποίας διαψεύδει τα όσα ειπώθηκαν από τον πρόεδρο του Ηρακλή, Σπύρου Παπαθανασάκη, περί αγωγής του Αντώνη Ρέμου στον «Γηραιό», ζητώντας 1,5 εκατομμύριο ευρώ έκανε η δικηγόρος του γνωστού καλλιτέχνη. «Είναι ο μοναδικός Έλληνας που κατέβαλε ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις που του αναλογούσαν από την εμπλοκή του αυτή», αναφέρει μεταξύ άλλων. 

Αναλυτικά: 

Το δημοσίευμα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με δήθεν αγωγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που έχει ασκήσει ο Αντώνης Ρέμος κατά της σημερινής διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. 
Κλείσιμο

Έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ, ο Αντώνης Ρέμος είναι ο μοναδικός Έλληνας που κατέβαλε ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις που του αναλογούσαν από την εμπλοκή του αυτή, αμυνόμενος στα δικαστήρια, χωρίς να έχει στραφεί ποτέ ο ίδιος κατά οποιασδήποτε μελλοντικής ή προηγούμενης διοίκησης, παρότι θα μπορούσε. 

Ας αναλάβει λοιπόν καθένας το μερίδιο ευθύνης του, της Πολιτείας συμπεριλαμβανομένης κι ας επωμιστεί τα όσα του αναλογούν, χωρίς να ψάχνει άλλοθι μεταθέτοντας ευθύνες και υποχρεώσεις. 

Για τον Αντώνη Ρέμο 
Δικηγόρος Χριστίνα Παναγουλέα

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης