Ζιντάν: «Ονειρεύομαι το ενδέκατο, αλλά ο τελικός είναι 50-50»

Ζιντάν: «Ονειρεύομαι το ενδέκατο, αλλά ο τελικός είναι 50-50»

Περήφανος για την ομάδα του δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν, που δεν έκρυψε πως φιλοδοξεί να κατακτήσει το ενδέκατο τρόπαιο για λογαριασμό της Ρεάλ, αλλά μίλησε για έναν ισορροπημένο τελικό με την Ατλέτικο

Ζιντάν: «Ονειρεύομαι το ενδέκατο, αλλά ο τελικός είναι 50-50»
Χαμογελαστός, αλλά όχι υπερφίαλος, ο Ζινεντίν Ζιντάν έδειξε να απολαμβάνει τη στιγμή της πρόκρισης στον τελικό του Champions League, αλλά δεν βιάζεται να πανηγυρίσει. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Όχι για τον εαυτό μου. Άλλωστε μιλάμε για συλλογική δουλειά. Είμαι χαρούμενος κυρίως για τους παίκτες μου. Ήταν καταπληκτικοί. Νιώθω περηφάνια που είμαι προπονητής σε αυτό το μεγάλο κλαμπ και συνεργάζομαι με αυτούς τους παίκτες. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, αλλά είναι ένας ημιτελικός και θέλαμε πολύ να προκριθούμε», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός. 

«Δεν υπάρχει φαβορί για το τρόπαιο. Ένας τελικός είναι… τελικός. Και οι δύο ομάδες άξιζαν να φτάσουν εκεί και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Στις 28 Μαρτίου θα έχουμε έναν δύσκολο και πολύ σημαντικό αγώνα μπροστά μας. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα, πρωτίστως για τα δύο ματς που μας απομένουν στο πρωτάθλημα. Σίγουρα ονειρεύομαι να κατακτήσουμε το ενδέκατο τρόπαιο, αλλά τώρα χαιρόμαστε για την πρόκριση στον τελικό. Ακόμη δεν πετύχαμε τίποτα. Πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε πολλά αν είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης