Τσάμπιονς Λιγκ: Ρεάλ ή Σίτι θα μονομαχήσουν για μια θέση στον μεγάλο τελικό

Τσάμπιονς Λιγκ: Ρεάλ ή Σίτι θα μονομαχήσουν για μια θέση στον μεγάλο τελικό

Το 0-0 του πρώτου αγώνα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες που έδειξαν ότι πρώτος στόχος είναι να μην δεχτούν γκολ - Παίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Οι πιθανές ενδεκάδες

Τσάμπιονς Λιγκ: Ρεάλ ή Σίτι θα μονομαχήσουν για μια θέση στον μεγάλο τελικό
Η πρώτη μίνι έκπληξη έγινε χθες με την πρόκριση της Ατλέτικό Μαδρίτης επί της Μπάγερν για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στο Μιλάνο. Αυτό που απομένει είναι να δούμε αν στον τελικό θα έχουμε τη... μάχη της Μαδρίτης ή θα παίξουν τα δύο -θεωρητικά- αουτσάιντερ. Απόψε λοιπόν σφραγίζεται το δεύτερο πολυπόθητο εισιτήριο με τις Ρεάλ και Μάνστεστερ Σίτι να συγκρούονται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (21:45, ΟTE Sport 1).

Η Ρεάλ και ο Ζιντάν θα αισθάνονται ανακουφισμένοι, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης την Δευτέρα και παίρνει κανονικά θέση στην ενδεκάδα. Η απουσία του στο πρώτο παιχνίδι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής καθώς οι μερένχες αγωνίστηκαν με ασυνήθιστο τρόπο, σα να μην υπήρχε εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που δεν έπαιζε ο Πορτογάλος. Πάντως ο Ζιντάν έδειξε ότι η ομάδα του ξέρει να παίζει και ιδανική άμυνα αν χρειαστεί. Η μεγάλη ευκαιρία του αγώνα πάντως της ανήκε, όμως ο Πέπε δεν κατάφερε να κερδίσει εξ επαφής τον Χαρτ με αποτέλεσμα να λήξει τελικά το παιχνίδι με 0-0. Σε τρομερή φόρμα οι Μαδριλένοι, που εκτός από την ήττα στην Γερμανία από τη Βόλφσμπουργκ, μετρούν οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα ματς, ενώ η εστία τους έχει παραβιαστεί μόλις δύο φορές στα τελευταία έξι. 

Πιο χαλαρή ήταν η προπόνηση του Μπενζεμά, που όλα δείχνουν πως δεν θα τα καταφέρει, κανονικά όμως στην αποστολή θα είναι ο Κασεμίρο, που είχε δεχθεί ένα χτύπημα στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Σοδιεδάδ.
Κλείσιμο

Η Σίτι προστάτεψε τα νώτα της απέναντι στην Ρεάλ, ενώ επιθετικά ήταν ξεκάθαρο ότι δεν υπήρχε διάθεση για ρίσκα. Κινδύνεψε να μείνει πίσω στο σκορ, ο Χαρτ όμως ήταν εκεί όταν χρειάστηκε, τελικά η λευκή ισοπαλία άφησε ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες. Πίστη φυσικά για την πρόκριση υπάρχει, αφού όπως δήλωσε και ο αμυντικός Μανγκαλά: "Η Ρεάλ είναι ένα δύσκολο εμπόδιο. Στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου". 

Λογικά επιστρέφει ο Γιάγια Τουρέ, άγνωστο όμως παραμένει τι συμβαίνει με τον Ζαμπαλέτα, που δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Δευτέρας. Σίγουρα θα βρίσκεται εκτός ο Σίλβα και ο Νασρί. Συνεχίζεται πάντως η επιθετική ανομβρία του Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος δεν έχει σκοράρει για τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια και για πάνω από 432 αγωνιστικά λεπτά στη διοργάνωση.

Πιθανές ενδεκάδες 

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο - Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο - Μπέιλ, Χεσέ, Ρονάλντο

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χάρτ - Σανιά, Οταμέντι, Κομπανί, Κλισί - Φερνάντο, Φερναντίνιο - Νάβας, Τουρέ (;), Ντε Μπρούινε - Αγκουέρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης