«Ψάχνεται» για Νολίτο η Μίλαν

«Ψάχνεται» για Νολίτο η Μίλαν

Το βλέμμα στη Μίλαν έχει στραφεί ενόψει μεταγραφικής περιόδου στη περίπτωση του Ισπανού επιθετικού της Θέλτα, Νολίτο

«Ψάχνεται» για Νολίτο η Μίλαν
Η Μίλαν παρακολουθεί την περίπτωση του Νολίτο και όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ ο ιταλικός σύλλογος είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί με τη Θέλτα για το ενδεχόμενο μεταγραφής. 

Οι «ροσονέρι» θεωρούν ότι οι υπάρχοντες επιθετικοί της ομάδας δεν έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου. Ο Κάρλος Μπάκα δύσκολα θα παραμείνει στο Μιλάνο μετά το τέλος της σεζόν, ενώ ο Μάριο Μπαλοτέλι θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ, αφού λήγει το καλοκαίρι ο δανεισμός του. 

Είναι δεδομένη μία κίνηση για επιθετικό από πλευράς της ιταλικής ομάδας και ψηλότερα στη μεταγραφική λίστα αυτή τη στιγμή βρίσκεται το όνομα του 28χρονου φορ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo» ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι, τα έχει βρει σε όλα με τον διεθνή άσσο και το μόνο που απομένει είναι να επέλθει συμφωνία με την ισπανική ομάδα.
Κλείσιμο

Ο ποδοσφαιριστής έχει ρήτρα ύψους 18 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του, αλλά μπορεί η διοίκηση της Θέλτα να ρίξει το ποσό. Επίσης, φαίνεται πως για τον πρώην παίκτη της Μπενφίκα ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα, με τον Λουίς Ενρίκε να έχει συμπεριλάβει το όνομά του στη λίστα που θα παραδώσει στους ανθρώπους των Καταλανών για το ερχόμενο καλοκαίρι. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης